מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- פרדניזון 5מ"ג אחרי אוכלדנה20/01/2019
שלום,
ראשית תודה על העזרה :)
קיבלתי פרדניזון 5מ"ג כטיפול נגד הפלות חוזרות אחרי החזרה.
נאמר לי לשתות אותו בבוקר אחרי אוכל, אך רופא התקשה לענות על כמה אוכל צריך לאכול. אין לי תאבון בכלל וגם התחילו סחרחרות.. האם מספיק שאני אוכלת פרוסה עם גבינה צהובה או שחייבים ארוחה שלמה?
תודה על התשובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פרדניזון
פרופ` דוד בידר20/01/2019זוהי לא תרופה להפלות חוזרות.
את יכולה לקחת אחרי ארוחה קלה .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרדניזון להפלות חוזרות
דנה20/01/2019תודה על התשובה מהירה.
אחרי 3 הפלות ביצענו בירור הפלות ולא נמצאה שום סיבה. כל הבדיקות היו תקינות מלבד ויטמיד d. המלצה בכל זאת הייתה לשימוש בקליקסן 40 ופדנזון 5 מ.ג.. האם יש לך רעיון אחר או המלצה כלשהי , אשמח באמת לשמוע ולבדוק כי אחרי 4 הפלות רציפות אני כבר לא יודעת לאיזה כיוון ללכת...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההפלות
פרופ` דוד בידר20/01/2019אם עדית היסטרוסקופיה והיא הייתה תקינה, הייתי ממליץ רק על קלקסן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיסטרוסקופיה
דנה20/01/2019תודה על התשובה!
עשיתי הסתקלות לתוך רחם תלת מימדי. נאמר לי שזה נותן אותה תוצאות. ובדיקה יצאה תקינה...
הבעיה שלנו היא באיכות ירודה של זרע, ואני חושדת שכל ההפלות מגיעות משם. אם זה כך, אז רק מזל יעזור לי ;(
תודה על התשובה שוב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההפלות
פרופ` דוד בידר20/01/2019עשיתם בדיקת קריוטיפ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקריוטיפ
דנה20/01/2019קריוטיפ תקין אצל שנינו, בדיקות אצל המוטולוג כולל גנטיות בתשלום, רק ויטמין d היה קצת נמוך, אבל עדיין לא חורג מנורמה.
בדיקות למחלות למינהם.
בעלי בן 39 (מנסים 12 שנה, 3 שנים ivf), תמיד היה בעיות עם זרע קצניות. (Motility 33% , 30% Volumr 1.5, conc ).
תמיד כמות גדולה של בציות מעל 20, איכות מעולה, תמיד של השתרשות בכל ניסיון, אבל נופל עד שבוע 8.
כרגע שבוע 7, ויש גושים ורודים שוב.
אם יש עוד משהו שלא בדקנו או ניסינו, אני אשמח לדעת.
תודה שוב על התשובות המהירות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההפלות
פרופ` דוד בידר20/01/2019ההפלות הן לא בגלל הזרע.
הייתי משתמש רק בקלקסן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה ענקית
דנה20/01/2019תודה על הכל ;)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
מספיק
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי20/01/2019* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערכים בדם לבדיקה בבקשה
הריונות כימיים חוזרים אחרי לידה
זקיקים שגדלו אחרי אוביטרול
יש כדור לחיזוק הזרע
נקלחה ביופסיה מרירית הרחם
מנגל עשן פגיעה בהיריון
בדיקת nipt בהריון מומלצת?
שק חלמון - עזרה בבקשה
הריון מולארי-בטא ירדה והחלה לעלות חזרה
ערוץ הבריאות
.jpg)