שינוי פרוטוקול? עצה, טיפ

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• שינוי פרוטוקול? עצה, טיפ
    נטלי
    21/01/2019

היי..בת 32 לא מוסברים הכל תקין
    אחרי 2 החזרות שלא צלחו עובר יום 3 איכותי . נשארן לי 2 עוברים מוקפאים יום 3 ..אני רציתי שהרופא יקפיא אז, ביום 5 הוא סירב בטענה שאנחנו לא מבינות על מה אנחנו מדברות ושהעוברים שלי איכותיים ואין צורך להקפיא ביום 5.
    העניין שששתי עוברים יום 3 לא נקלטו..נשארו לי שתיים..מרגישה שחייבת שינוי אולי להפשיר ולגדל ליום 5 ואז להחזיר? זה ממש בוער לי מה דעתך? האם לפי מראה של עובר יום 3 אפשר להסיק אם ישרוד במעבדה ליום 5?
    עושה את ההחזרות על בסיס טבעי.
    אשמח לשמוע את דעתך..מרגיש לי שעובר יום 3 לא עושה אצלי את העבודה..הוחזר אחד טרי ואחד מוקפא.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שינוי פרוטוקול? עצה, טיפ

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עוברים

פרופ` דוד בידר
    22/01/2019

להפשיר יום 3 ולהחזיר באותו היום.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שינוי פרוטוקול? עצה? טיפ? שןאלת פרופסור בידר

נטלי
    22/01/2019

אבל זה מה שעשיתי בהחזרות הקודמות ולא נקלט ? למה לא להפשיר ליום 5 ואז להחזיר עובר יום 5? שואלת שוב איך שעובר נראה ביום 3 אין אינדקציה אם ישרוד במעבדה ליום 5?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• טיפ

פרופ` דוד בידר
    22/01/2019

המחשבה שלך לא נכונה.
    כאשר שואבים הרבה ביציות, חלק קטן יגיע ליום 5 , בין 2-5 עוברים.
    עוברים אלה מחזירים.
    כאשר מפשירים עוברים הם לא יקלטו יותר אם נגדל מיום 3.יתכן שלא יגדלו במעבדה אך ברחם כן.
    המחשבה שעוברים מופשרים יגדלו עוד יומיים ויקלטו יותר אינה נכונה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו