שק הריון ריק

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• שק הריון ריק
    רחלי
    09/06/2007

שלום רב, ב-14.05 בוצעה שאיבה והחזרה בוצעה ב-17.05.
    בדיקת בטא ראשונה ב-28.05 התוצאה היתה 152 ,בדיקת בטא אחרונה ב-07.06 התוצאה היתה 4661.כאשר באותו זמן עשיתי בדיקת אולטראסאונד ושק ההריון היה ריק ללא שום דבר. אני יודעת שסופרים בד"כ את ההריון שבועיים לפני השאיבה,אך הרופא שלי אומר שזה מוקדם מדי ובגלל זה לא ראינו עובר(5 שבועות+3 ימים מהשאיבה),האם נראה לך שיש סיכוי להריו?(,כי הרופא שלי ספר שבועיים מההחזרה ולא מהשאיבה).
    האם כדאי לחכות עוד או לקחת כדורים כדי שייפול?
    תודה,ושבוע טוב.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שק הריון ריק

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום רחלי

ד''ר דוד ישי
    10/06/2007

בשבוע הריון כזה עם בטא בערך כזה אני מצפה לראות עובר ואפילו דופק. אבל לפעמים קורה שהעובר הקטן נצמד לדופן ולא ניתן להדגים אותו. לכן כדי להסיר ספק אני מציע להמשיך בתרופות ולחזור על האולטרסאונד בעוד שבוע.
    בברכה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דופק של עובר בשבוע חמישי

רחלי
    10/06/2007

בשבוע חמישי כבר רואים דופק של עובר?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום רחלי

ד''ר דוד ישי
    10/06/2007

כן. בשבוע 5 כבר ניתן לראות עובר ואפילו דופק
    בברכה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה ד"ר

רחלי
    11/06/2007

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו