שאלה לגבי DHEA והריון

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• שאלה לגבי DHEA והריון
    איריס
    08/02/2019

פרופ שלום

גיל 42 לאחר שלא הצלחתי להרות בטיפולי פיריון הרופא נתן לי DHEA במשך מספר חודשים והטיפול פיריון האחרון היה מצויין נשאבו 16 והופרו 16 והיו מוקפאים בלסטוציסטים שלא הוחזרו אך בסוף לפני החזרת מוקפא נכנסתי להריון טבעי שהיה מצויין וכל הבדיקות תקינות . האם יש קשר ל-DHEA ? כי חודשיים אחריי שהתחלתי כבר היה שינויי קיצוני

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה לגבי DHEA והריון

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• DHEA

פרופ` דוד בידר
    09/02/2019

אין קשר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה לפרופ בידר DHEA

איריס
    09/02/2019

פרופ בידר תודה על המענה יש לי 2 שאלות

1. אני מבינה מימך שזה תכשיר מיותר ופשוט יצא במקרה תוצאות טובות של פרוטוקול טוב שבו הוקפאו עוברים .ואם אני מבינה נכון עקב הגיל במקרה יצא ביצית תקינה כרומוזומלית ונקלט הריון טבעי ללא קשר ללקיחת DHEA? כלומר זה לא שיפר את רמת הביציות אם הבנתי נכון?

2. עצם זה שאני בהריון תקין מאוד בגילי לא מטיפול פיריוןו נשאבו 16 והופרו 16 ויש מוקפאים ביום ה-5 משפר את הסיכויי לעובר מוקפא טוב הפעם כי נקלטתי טבעי ולא הספקתי להחזיר מוקפא כלומר יכול להיות שעדיין יש ביציות תקינות? או שהסיכויי נמוך במוקפא תקין למרות שלאחר הפרוטוקול הזה נכנסתי להריון טבעי לעומת עובר שנקלט טבעי כמו שקרה לי?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה

פרופ` דוד בידר
    09/02/2019

1. ללא קשר לDHEA.
    2.הסיכויים בגילך קטנים להצלחת טיפולי הפריה. זה שיש לך קפואים מגיל צעיר יותר זה טוב, ויש סיכויים התאומים לגילך וליכולת שלך להרות שהוא גבוה מנשים אחרו בגילך שלא הרו.
    תנסי טבעי , ואם לא ילך תחזירי קפוא.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• באיזה סוג דאה השתמשת?

ר.
    09/02/2019

שלום,

אני אשמח אם תרשמי באיזה סוג דאה השתמשת. אני משתמשת בדאה שרוקחים בפארם ולא ראיתי שום שיפור בתוצאות כתוצאה מכך.

תודה-רבה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סוג

פרופ` דוד בידר
    10/02/2019

אין סוגים שונים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו