מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- שאלה לגבי DHEA והריוןאיריס08/02/2019
פרופ שלום
גיל 42 לאחר שלא הצלחתי להרות בטיפולי פיריון הרופא נתן לי DHEA במשך מספר חודשים והטיפול פיריון האחרון היה מצויין נשאבו 16 והופרו 16 והיו מוקפאים בלסטוציסטים שלא הוחזרו אך בסוף לפני החזרת מוקפא נכנסתי להריון טבעי שהיה מצויין וכל הבדיקות תקינות . האם יש קשר ל-DHEA ? כי חודשיים אחריי שהתחלתי כבר היה שינויי קיצוני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר DHEA
פרופ` דוד בידר09/02/2019אין קשר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה לפרופ בידר DHEA
איריס09/02/2019פרופ בידר תודה על המענה יש לי 2 שאלות
1. אני מבינה מימך שזה תכשיר מיותר ופשוט יצא במקרה תוצאות טובות של פרוטוקול טוב שבו הוקפאו עוברים .ואם אני מבינה נכון עקב הגיל במקרה יצא ביצית תקינה כרומוזומלית ונקלט הריון טבעי ללא קשר ללקיחת DHEA? כלומר זה לא שיפר את רמת הביציות אם הבנתי נכון?
2. עצם זה שאני בהריון תקין מאוד בגילי לא מטיפול פיריוןו נשאבו 16 והופרו 16 ויש מוקפאים ביום ה-5 משפר את הסיכויי לעובר מוקפא טוב הפעם כי נקלטתי טבעי ולא הספקתי להחזיר מוקפא כלומר יכול להיות שעדיין יש ביציות תקינות? או שהסיכויי נמוך במוקפא תקין למרות שלאחר הפרוטוקול הזה נכנסתי להריון טבעי לעומת עובר שנקלט טבעי כמו שקרה לי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה
פרופ` דוד בידר09/02/20191. ללא קשר לDHEA.
2.הסיכויים בגילך קטנים להצלחת טיפולי הפריה. זה שיש לך קפואים מגיל צעיר יותר זה טוב, ויש סיכויים התאומים לגילך וליכולת שלך להרות שהוא גבוה מנשים אחרו בגילך שלא הרו.
תנסי טבעי , ואם לא ילך תחזירי קפוא.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבאיזה סוג דאה השתמשת?
ר.09/02/2019שלום,
אני אשמח אם תרשמי באיזה סוג דאה השתמשת. אני משתמשת בדאה שרוקחים בפארם ולא ראיתי שום שיפור בתוצאות כתוצאה מכך.
תודה-רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסוג
פרופ` דוד בידר10/02/2019אין סוגים שונים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערכים בדם לבדיקה בבקשה
הריונות כימיים חוזרים אחרי לידה
זקיקים שגדלו אחרי אוביטרול
יש כדור לחיזוק הזרע
נקלחה ביופסיה מרירית הרחם
מנגל עשן פגיעה בהיריון
בדיקת nipt בהריון מומלצת?
שק חלמון - עזרה בבקשה
הריון מולארי-בטא ירדה והחלה לעלות חזרה
ערוץ הבריאות
.jpg)