מעקב זקיקים מכאיב

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• מעקב זקיקים מכאיב
    יעל
    03/06/2008

שלום,
    אני בעיצומו של הטיפול השלישי בהזרעה. היום עברתי בדיקת אולטרסאונד למעקב זקיקים.
    בניגוד לשתי הפעמים קודמות, שבהן הבדיקה היתה קצרה, ומדידת כל זקיק נעשתה פעם אחת בלבד, הרי שהיום הבודקת ממש "חפרה" בתוכי; היא בדקה את אותו זקיק אולי עשר פעמים, מדדה אותו מכל זווית אפשרית, אחר כך עברה לשלחה השנייה כשהיא דוחפת את המוט פנימה יותר וזה כבר התחיל להכאיב.
    אמרתי לה, אך היא התעלמה והמשיכה בשלה. אחרי זמן די ממושך, כשסיימה עם שני צדדים, היא שוב עברה על הזקיקים מכל צד ושוב מדדה אותם.
    בשלב הזה כבר חשתי שזה משונה מאוד, אך לא אמרתי דבר. לא נעים.
    תשע שעות אחר כך עדיין יש לי כאבים בוואגינה. האם היא יכולה לגרום לי נזק? האם מישהו שמע על בדיקה שאורכת כל כך הרבה זמן? האם כדאי לציין זאת בפני הרופא? (מחר אני עושה הזרעה).
    יעל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מעקב זקיקים מכאיב

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• היי אדלה

יעל
    03/06/2008

כתבתי לך תגובה שלי (יעל) והיא נכנסה בטעות לבחורות אחרות - אז חפשי אותה. הנושא הוא "היי אדלה"

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום יעל

ד''ר דוד ישי
    03/06/2008

ההתרשמות שלי מהתיאור שלך היא שמדובר אכן בבדיקה חריגה. אני מקווה שהסיבה לכך היא חוסר ניסיון וביטחון של הטכנאית. אני בהחלט הייתי מספר על כך לרופא.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו