מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- נטילת לטרזול בביוץ סדירזיו20/02/2019
בני 39. 3 הריונות קודמים ספונטניים.האחרון לפני שנה.
מנסים להכנס להריון כבר חצי שנה. ביוץ סדיר. פרופיל הורמונלי ביןם ה5
Fsh 10.6
אסטרודיול 350
Lh 19 .
צילום רחם תקין.בדיקת זרע תקינה.
החודש הרופא נשים המליץ לקחת לטרוזול(כדור ביום מהיום ה3 ,משך 5 ימים) על מנת להגביר את כמות הזקיקים הבשלים( עוד כחודש וחצי אתחיל ivf,מחכה לתור לרופא פוריות) .האם הלטרזול יכןל לעזור ליותר זקיקים להבשיל ,למרות שאין לי בעיית ביוץ? תוך כמה זמן מרגע הפסקת הלטרזול הביוץ מתרחש? האסטרודיול שלי לפני ביוץ מגיע ל1100 בזקיק אחד ,האם צפוי שבגלל התרופה האסטרודיול יהיה נמוך יותר והאם אין זה פוגע ברירית(אין בעיית רירית,לפני ביוץ מגיעה לרירית של 10 ולעיתים 12) .
תודה למענה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שכחתי לציין ששאר הפרופיל ההורמונלי תקין
זיו20/02/2019... פרוגסטרון בשלב לוטאלי עולה ל50
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלטרזול
פרופ` דוד בידר20/02/2019זה לא טיפול מתאים.
לא הבנתי את הפרופיל שלך.
את צריכה שוב לחזור על הפרופיל בוסת, ביום 3.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרופיל הורמונלי מלא
זיו20/02/2019Tsh 1.3
פרולקטין 59
Lh 19
Fsh 10.6
E2 368
P קטן מ0.8
טסטוסטרון 0.6
הידרופרוגסטרון-17 16.26
Dhea 0.83
הרופא אמר לי לבצע בין היום ה3-5 וכיון והיום ה3 יצא בשישי הבדיקה בוצעה ביום ה5 ביום ראשון כשכבג לא הייתי בווסת(וסתות קצרות של יומיים כל החיים,ביות סביב היום ה12) .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרופיל
פרופ` דוד בידר20/02/2019בבדיקת הפרופיל הזאת ביום 5 , הבדיקה לא תקינה.
רמת אסטרוגן גבוהה מהנורמה, LH מאוד גבוה וזוהי בדיקה חא ברורה ולא תקינה.
לכן תחזרי שוב בוסת על פרופיל זה כדי שנבין האם זה חוזר על עצמו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני ממש מבןלבלת
זיו20/02/2019הבדיקה עברה דרך רופא פוריות(שאליו אני ממתינה אחרי הפסקה) והוא לא אמר לי כלום פרט לזה שצריך להזדרז.
חבל שלא שאלתי לפני.אני כעת ביום ה5 למחזור.אחזור על הבדיקה במחזור הבא .לחזור ביום ה2-3?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרופיל
פרופ` דוד בידר20/02/2019תחזרי בעתיד.
לא יודע למה לא הסביר לך על הבדיקות ואני לא יודע מה זה להזדרז...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרופיל
פרופ` דוד בידר20/02/2019הפרופיל בוסת הוא ש אסטרוגן נמוך, פחות מ 150
ה LH התקין בוסת הוא עד 10 ואצלך 19
ככה שזה לא פרופיל ברור .. מה לא ברור?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובתייך מובנות רק לא
זיו20/02/2019הבנתי את אשר כתבת ,התהיה היתה למה לא הנחו אותי לחזור על הבדיקות ורק אמרו להתקדם(להזדרז) לכיוון ivf בהקדם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובות
פרופ` דוד בידר20/02/2019אמר להזדרז כי ראה בעיה בבדיקות והיה צריך להסביר לך מה קורה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערכים בדם לבדיקה בבקשה
הריונות כימיים חוזרים אחרי לידה
זקיקים שגדלו אחרי אוביטרול
יש כדור לחיזוק הזרע
נקלחה ביופסיה מרירית הרחם
מנגל עשן פגיעה בהיריון
בדיקת nipt בהריון מומלצת?
שק חלמון - עזרה בבקשה
הריון מולארי-בטא ירדה והחלה לעלות חזרה
ערוץ הבריאות
.jpg)