חסימה בחצוצרה הימנית

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• חסימה בחצוצרה הימנית
    מור
    03/06/2008

לאחר שני דיקורים וכמה וכמה החזרות נאמר לי כי יכול להיות שהבעיה היא הסקטוסלפינקס בצד ימין שלי הבנתי שזה נוזל בחצוצרה הימינית שיכול להיות שמונע ממני להכנס להריון ז"א השרשת עוברים
    היום נפגשתי עם הרופא שלי והוא אמר לי להביא שוב את צילום הרחם שלי ושנבדוק מה קורה אמרתי לו שהבנתי שיש שיטות להוציא את הנוזל ולאו דווקא לכרות את החצוצרה האם זה נכון או שאני צריכה לכרות אותה?
    בד בבד הוא מתכוון לנסות ולבצע i.v.m אני יודעת שאין שום קשר לחצוצרה אך האם יש טעם לבצע שוב הפרייה אם החצוצרה שלי חסומה? איזה שיטות נוספות יש כדי להוציא את הנוזל מהחצוצרה הימנית? לתשובתך המהירה ותודה שאתה שם תמיד

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חסימה בחצוצרה הימנית

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מור שלום

פרופ' שחר קול
    03/06/2008

המקובל - כריתת חצוצרה.
    ניסיוני - לשאוב הנוזל. הבעיה היא שהוא חוזר די מהר.
    לא ברור הקשר ל - IVM
    סקטו מוריד הסיכוי להריון אך לא מאפס אותו.
    רצוי לכרות החצוצרה, אך אין זה אומר שלא יתכן הריון בנוכחות החצוצרה החולה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך שאלה

מור
    04/06/2008

אני יודעת שאין שום קשר אני פשוט אומרת שאולי עדיף שאני לא ימשיך בטיפול ואדאג קודם לחצוצרה או בד בבד כי הבנתי שבטיפול חדשני זה מוצאים את הזקיקים לפני ההבשלה כך אולי אבצע זאת ואת נושא החצוצרה לפני החזרה נוספת אז לדעתך יש להוציא את החצוצרה זה לא יכול לגרום לסיבוך מסוים האם חצוצרה פגומה יכולה להקשות גם על הריון רגיל בהנחה שלא הייתה לנו בעיה (בעלי עבר וסקטמי)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מור שלום

פרופ' שחר קול
    05/06/2008

IVM אינו טיפול שנועד למנוע השפעה שלילית של הידרוסלפינקס על רירית הרחם.
    הדרך המומלצת היא לכרות את החצוצרה החולה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו