בדיקת פתיחה מיותרת- שאלה חשובה

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• בדיקת פתיחה מיותרת- שאלה חשובה
    41
    04/03/2019

הרופאה שלחה אותי בשבוע 39.3 לבית החולים בשל ירידה באחוזוני משקל העובר. והופעה אחת של לחץ דם גבוה. אני בת 41 הריון ראשון מivf.
    בבית החולים עשו מלא בדיקות וכולן תקינות. גם לחץ דם וזרימות. לא הרגשתי צירים. בהמשך רופאה צעירה ומיילדת כל אחת בתורה עשו לי בדיקת פתיחה לצוואר אחורי כשאני צווחת מכאבים, דקות ארוכות עד שכבר נשברתי ובכיתי. הן לא הבינו אם הצוואר נמחק.
    קראו לרופאים נוספים ואחרי התייעצויות קבעו שהצוואר אינו בשל ושרוצים ליילד אותי בזירוז באותו יום או יומיים אחרי. האם יש מקום למחשבה נוספת? והאם בדיקת הפתיחה המזעזעת הזו היתה נדרשת עד כדי כך? מאז אני לא מצליחה לישון ובחרדה גדולה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לטעמי נסיבות המקרה מצדיקים בין היתר גם בדיקה נרתיקית להערכת המצב מבחינת יילוד אפשרי

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    04/03/2019

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה

41
    04/03/2019

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בהצלחה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    05/03/2019

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו