וסת מאחרת - בירור לגבי ציסטה

מנהל הפורום

פרופ` דוד בידר
פרופ' דוד בידר
פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום
 
  • וסת מאחרת - בירור לגבי ציסטה
    ר.
    04/03/2019

    שלום,

    הפעם האחרונה שקבלתי וסת היתה ב24.1.

    אחרי שעשיתי בדיקת הריון ביתית ולצערי אני לא בהריון עשיתי היום בדיקת א.ס. ושם התברר שיש לי בצד שמאל ציסטה בגודל 37 - צלולה. הרירית בעובי 5.

    בבדיקות דם e2-1202
    פרוגסטרון 2.4

    האם לדעתכם עדיף להמתין לוסת או שאני צריכה לקחת גלולות כדי שהציסטה תיעלם?
    תוך כמה זמן לדעתכם אקבל וסת?

    תודה רבה!

    לקביעת תור
    סגירה
    הדפסה

    הוספת תגובה

     
    תמונה


  • להמתין

    פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    04/03/2019

    לקביעת תור
    סגירה

    הוספת תגובה

     
    תמונה


  • עדכון מהיום: הציסטה גדלה הe-2 ירד

    ר.
    13/03/2019

    שלום,

    בהמשך לשאלה הקודמת עדיין לא קבלתי וסת מה24.1.

    היום בא.ס. הציסטה בגודל 46 מ"מ. בשבוע שעבר היתה 37.

    בבדיקות דם ה-e2 ירד מ1202 ל888. הפרוגסטרון עלה מ2.4 ל3.5.

    אשמח לקבל את התייחסותכם לתוצאות ולשאלה מתי אני צפויה לקבל וסת.

    האם אני לא מקבלת וסת בגלל הציסטה?

    תודה רבה!

    לקביעת תור
    סגירה

    הוספת תגובה

     
    תמונה


  • אשמח להתייחסותכם להודעה שלי

    ר.
    15/03/2019

    לקביעת תור
    סגירה

    הוספת תגובה

     
    תמונה


  • להמתין עד לירידה בהורמונים,ובמידה והשאר ציסטה יהיה מקום לתת גלולה למניעת היריון לפרק זמן קצר על מנת לסייע להתאפסות הציסטה

    פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    17/03/2019

    לקביעת תור
    סגירה

    הוספת תגובה

     
    תמונה


