חוסר סדירות במחזור וכניסה להריון

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• חוסר סדירות במחזור וכניסה להריון
    לירז
    16/03/2019

היי דר שלום רב,
    אשמח אם תוכל לעזור לי.
    הפסקתי ליטול גלולות(לאחר כ9 שנים) באמצע אוקטובר מיד לאחר המחזור החודשי. אני ובעלי התחלנו לנסות להכנס להריון . כמעט יום כן יום לא במידת היכולת.
    מאז שהפסקתי קיבלתי מחזור למשך של 5 ימים פעם אחת אחרי 36-37 ימים.
    פעם שניה אחרי 28 יום.
    פעם שלישית אחרי 36-37 יום.
    פעם רביעית היה מעין דימום קל מאוד חום כהה אחרי 22 יום בלבד, אך למשך של יום יומיים.
    מאז עברו 37 ימים ועד היום ולא קיבלתי מחזור. עשיתי בדיקת הריון והיא יצאה שלילית -למרות שאני מאוד מתוסכלת כי אני אפילו לא יודעת מתי נחשב אצלי איחור.
    עשיתי בדיקה של שתי ערכות ביוץ כל יום באותה שעה במשך אחד מהחודשים הללו ולא מצאתי את הביוץ.
    בנוסף ביקשתי מהרופאה בדיקות דם הורמונליות ולפני כ3 שבועות אלו היו התוצאות÷
    Dehaso4 -6.26 umol/L
    Estradiol (E2) 194.93
    FSH 7.10
    Insulin 3.7
    Prolactin 159.39
    Testastorone 1.76
    TSH 2.10
    Ferritine 81.63
    Hemoglobin 13.6
    Free testas 6.39
    Androstenedione 7.44
    הרופאה אמרה שהתשובות תקינות ועלי להתנהל כרגיל, אך איך אפשר לנסות להכנס להריון כשאין לי מושג אם יש ביוץ ומתי הוא והאם חוסר במחזור זו לא בעיה שכדאי לבדוק עם עוד בדיקות ? מה כדאי לברר?
    תודה רבה וסליחה על האורך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אי סדירות במחזור אינה קשורה בהכרח בהפרעה הורמונאלית,בכל מקרה אם תתקשי חהרות יהיה מקום לשקול אפשרות של השריית ביוץ תרופתית ותזמון הביוץ

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    17/03/2019

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו