נטילת חומצה פולית כאשר הטרו ל- MTHFR

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• נטילת חומצה פולית כאשר הטרו ל- MTHFR
    נועה
    27/03/2019

שלום, נשלחתי לבדיקת קרישיות יתר לאחר שלאמא שלי היה קריש דם ברגל (לא בזמן הריון). נמצא שיש הטרו ל-MTHFR, ההומוציסטאין 6.4.

אני לפני הריון ראשון, הגינקולוגית המליצה לנטול 400 מיקרוגרם חומצה פולית ולא להתייחס להפרעה הקרישיות, רופא פוריות המליץ על 1 גרם ביום ורופא פוריות אחר המליץ על 5 גרם ביום + כדור אספירין יומי לכל החיים.

אציין שהגעתי לרופאי הפוריות עקב מחיצה בחם שהתגלתה לפני ניסיונות להכנס להריון. עכשיו רוצה להתחיל ולא ברור לי מה המינון שעליי לקחת עקב השעות הסותרות.

תודה רבה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לטעמי ההמלצה לנטילת 5mg ליום הנה ההולמת ביותר

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    27/03/2019

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה

נועה
    27/03/2019

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בהצלחה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    27/03/2019

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו