עוברים האיכות ירודה- התייעצות

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• עוברים האיכות ירודה- התייעצות
    דנה
    02/04/2019

שלום רב,
    לצערי הרב רק בגיל 41 הצלחתי להגיע להחלטה לפנות לפונדקאות מאחר וישנן בעיות כאלו ואחרות הרחם והפריות קודמות לא הצליחו. החלטתי לעשות שאיבה ולהקפיא עוברים ואמרתי בזמנו לרופא שאם יהיו עוברים קודם כל, אז אפנה לחפש פונדקאית. יצאו לי 3 עוברים ואכן התחלתי בהליך. רק בעוד כחודש נקבל אישורים ונתחיל ממש בהחזרות. היום אני כבר בת 42.. שני דברים שממש מטרידים את מנוחתי וממש לא ישנה בלילה בגללם- רק לא מזמן, אחרי שאנחנו בתוך ההליך כבר עם עורכי דין וכמויות של כספים שבוזבזו, הבנתי מהרופא שאיכות העובדים שלנו לא משהו בכלל. מאוד מבאס אותי שלא ידעתי זאת מהתחלה. רציתי לדעת אם יש טעם להתחיל כי עדיין ככל שאתקדם עם הפונדקאית זה עוד ועוד כספים. האם ישנם מקרים שעוברים באיכות לא גבוהה גם נקלטים? ועוד מגיל41.. או שזה ממש סיכוי אפסי. ידוע לי שיש לי גם עובר אחד שגודל 5 ימים ושניים אחרים 3 ימים.. אבל הבנתי שכולם בינוניים ומטה. בקיצור, שוקלת ברצינות לעצור הכל, אך רוצה קודם לדעת אם יש סיכויים בכל זאת והאם קרה לכם שעוברים מאיכות ירודה נקלטו והניבו לידה עם תינוק חי
    תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• האפשרות קודמת,ולא כדאי להספיד את סיכוייך,ובכלל מס״...

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    02/04/2019

האפשרות קודמת,ולא כדאי להספיד את סיכוייך,ובכלל מס״הכ כמות העוברים שלך בהחלט יתעצבן אפשרת של השתרשות,בכל מקרה ראוי לציין שתי עובדות -אחת שהגיל הנו הפקטור הדומיננטי בקביעת האיכות הגנטית של העובר ולכן עם עליית הג’יל הפוריות פוחתת,העובדה השנייה שמראש המעבדה אינה מקפיאה עוברים עם איכות ירודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו