מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- שאלה לגבי החזרת מוקפאיםגלית18/04/2019
פרופ בידר שלום ברשותך 3 שאלות
ראשית תודה שאתה שוב בפורום.
אני בת 43 עוד מעט ולפני 3 חודשים ילדתי לאחר הריון טבעי ומפתיע תינוקת בריאה בשבוע 40 בניתוח קיסרי וזהו קיסרי מס' 2.
בגיל 38 התחלתי IVF ולאחר כישלון של 5 שאיבות הפסקתי אך נשארתי עם מוקפאים בטיפול האחרון והייתי רוצה להחזיר מוקפא בלסטוציסט.
1. אני רק 3 חודשים לאחר ניתוח ואיזור הניתוח קצת עדיין רדום האם אפשר לחכות פחות משנה או שצריך לבדוק מצב צלקת?
2. מה הסיכויי שמוקפאים ביום ה-5 יניבו הריון שלפי הבנתי מהרופא טובים להחזרה מגיל 40 כאשר בגיל 42 נכנסתי להריון טבעי מביצית שלי כלומר האם זה משפר את הסיכויי שהם טובים עם הרתי שנתיים לאחר השאיבה טבעי?
3. אני לא מעוניינת בלקיחת הורמונים יותר ויש לי ווסת ממש סדירה מאז הלידה כל 30 יום בדיוק האם אפשר להחזיר ללא הורמונים בכלל?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה
פרופ` דוד בידר18/04/20191.אפשר לחכות פחות משנה, זה צלוי ברופא המטפל והבית חולים בו נותחת.
2. הסיכויים של כל עו ר מוקפא תלוי בגיל שלך ואיך ישרדו את ההפשרה.
עוברים בגילים אלה, סעפיכויי קליטה לאחר הפריה נעים סביב 10%.
3.אם המחזור הולך בסדר אז אפשר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההריון לאחר ניתוח קיסרי
גלית18/04/2019פרופ בידר תודה על תגובתך
אני ילדתי בקיסרי באסף הרופא ונאמר לי במפורש שאסור שנה להרות וגם לאחר שנה צריך לבדוק אצלם מה מצב הצלקת וההריון הבא במידה ויהיה חייב להיות מעקב צלקת אצלם במשך כל ההריון זה מה שנאמר לי.
האם זאת לא הנחיה מוגזמת קצת ?כי ילדתי בהריון הראשון בקיסרי ובהריון השני לא היה שום בעיות כל ההריון וילדתי בשבוע 40 עקב ירידת מים בסך הכל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
חזקה על הרופאים באסף הרופא שהערכתם הנה ממידע ממקור ראשון
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי18/04/2019* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקיסרי
פרופ` דוד בידר18/04/2019יש חילוקי דעות בין חצי שנה לשנה.
כמה שאני זוכר הייתה לך בעיה בצלקת שלא אובחנה על ידי הרופא המטפל שלך והתגלתה רק בלידה עצמה.
בכל אופן הייתי מחזיר עובר או מנסה להרות אחרי שמונה חודשים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערכים בדם לבדיקה בבקשה
הריונות כימיים חוזרים אחרי לידה
זקיקים שגדלו אחרי אוביטרול
יש כדור לחיזוק הזרע
נקלחה ביופסיה מרירית הרחם
מנגל עשן פגיעה בהיריון
בדיקת nipt בהריון מומלצת?
שק חלמון - עזרה בבקשה
הריון מולארי-בטא ירדה והחלה לעלות חזרה
ערוץ הבריאות
.jpg)