שאלת המשך לגבי תזמון ביוץ עדכון חשוב

מנהל הפורום

פרופ` דוד בידר
פרופ' דוד בידר
פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום
 
  • שאלת המשך לגבי תזמון ביוץ עדכון חשוב
    מישהי
    18/04/2019


    כרגע קיבלתי הוראה להזריק 2 אורגלוטרן כי הרופא אמר שהרירית דקה מידי לדעתו -6.9 ממ. (לקראת החזרה של עובר בלסטו מוקפא). אני ביום ה13 למחזור. מצרפת שוב תוצאות ב.הדם מהיום בבוקר-18.4.19

    התבקשתי כאמור להזריק מיידית 2 אורגלוטרן ולהמשיך להזריק 1 אורגלוטרן עד יום ראשון בבוקר. ובמקביל יתנו לי גם מעט מנופור.

    האם הגיוני לאור התוצאות הללו או שעדיף כרגע ללכת עם מה שיש? הרי הרירית בטח עוד תתעבה מעט והביוץ כבר למעשה ממש בדרך לא?


    לקביעת תור
    סגירה
    הדפסה

    הוספת תגובה

     
    תמונה


  • ביוץ

    פרופ' דוד בידר
    18/04/2019

    אם זה מחזור טבעי אז הטיפול שקיבלת באופן פתאומי אינו מקובל.
    רירית 6.9 שנצפתה לאורך הביוץ הרגיל היא בסדר.

    לקביעת תור
    סגירה

    הוספת תגובה

     
    תמונה


  • אכן מחזור טבעי

    מישהי
    18/04/2019

    לא קיבלתי הורמונים כלל. התכנון המקורי היה להחזיר את העובר המוקפא (הוקפא בלסטו) במחזור טבעי אם כי הרופא תמיד נותן גם אוביטרל ודקפפטיל לתזמון הביוץ. ופתאום לאור בדיקות הדם מהיום ועובי הרירית (אם כי היא תלת שכבתית והטכנאית אמרה שהיא יפה) נתבקשתי להזריק את האורגלוטרן ומנופור 150...

    לקביעת תור
    סגירה

    הוספת תגובה

     
    תמונה


  • טבעי

    פרופ' דוד בידר
    18/04/2019

    תוכנית כסו היא לא משהוא מקובל ובכל אופן מעניין בהמשך מה יהיו התוצאות.
    יש אומנם הגיון במה שנעשה אך זה נושא למחקר ולא לניסיונות.
    יש להחזיר עוברים קפואים לפי פרוטוקולים שהוכיחו את עצמם.

    לקביעת תור
    סגירה

    הוספת תגובה

     
    תמונה


