פרוטוקול ארוך מול קצר

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• פרוטוקול ארוך מול קצר
    שרית
    07/05/2019

בת 40.5 . עברתי 2 סבבים של ivf. בשניהם נשאבות כמות יפה של ביציות(בראשון 18 ,בשני 10 ) לפני השאיבה הזקיקים הכי גדולים היו ל18-19 6השאר 13-16 . אסטרוגן בראשון 20000 (הייתי בגירוי) ובשני 9800.
    לא היו כמעט הפריות ואלו שהיו היו מאוחרות ולא נקלטו. (5 בראשון ו3 בשני). הרופא אמר שלא היו בשלות ברובם.

כרגע הוא מציע פרוטוקול ארוך. מודה שאני קצת חוששת מהדיכוי טמתבאסת שצריכה להמתין עוד 21 יום להתחיל ואחכ עוד חודש(אני בתחילת המחזור) .והבנתי שהדעות חלוקות ביחס להאם פרוטוקול ארוך מתאים לנשים מבוגרות. שמעתי על לא מעט מקרים שהפרוטוקול עשה הפוך
    שאלתי את הרופא אם flare-up לא יהיה יעיל באותה מידה או לחילופין להמשיך עם פרוטוקל קצר ולנסות טריגר כפול.
    אשמח לדעתכם.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פרוטוקול ארוך מול קצר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פרוטוקול

פרופ` דוד בידר
    07/05/2019

לפי הנתונים שהצגת יש לעשות פרוטוקול קצר בלבד.
    פרוטוקול flare up לא מתאים בכלל במקרה שלך.
    את לא צריכה לתת עיצות , כמו טריגר כפול אלא לסמוך על הרופא שלך שיודע מה עושה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הרופא שלי הציע פרוטוקול ארוך

שרית
    07/05/2019

למה לדעתך מתאים לי יותר קצר?
    בכל זאת שני סבבים ללא הפריות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פרוטוקול

פרופ` דוד בידר
    07/05/2019

היות ואת מגיבה ביתר ,יש צורך בהזרקת דקפפטיל לביוץ ,ואת זה אי אפשר לעשות בפרוטוקול ארוך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו