הבשלת ביציות בפרוטוקול ארוך

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• הבשלת ביציות בפרוטוקול ארוך
    קרן
    14/05/2019

שלום רב
    לאחר כמה סבבים של פרוטוקול קצר עם הרבה ביציות(20,10,17) ובלי הפריות (הפריות רק לאחר 48 שעות,אני לא מחשיבה אותם למרות שמספר התאים היה תואם ליום)
    רציתי לשמוע לדעתכם. אני מגיבה יותר מידי גם במינוןנים נמוכים (קיבלתי בפרוטוקול האחרון 112 מג גונל ומונפור ) והאסטרוגן עלה מאוד.הזקיקים גדלו מהר הביציות נשאבו בגודל מתאים(17-19) אבל לפי דוח המעבדה מרבית הביציות לא בשלות. הרזרבה טובה לגילי והזרע תקין בכל הפרמטרים.
    האם מעבר לפרוטוקול הארוך אכן עדיף עבורי? הרופא אומר שזה יעשה סינכורניזציה בין הגדלים של הזקיקים ויתן לו שליטה בקצב הגדילה כדי שלא אדיע לביוץ מוקדם מידי(בדרכ ביום 9 יש כבר אסטרוגן מעל ל10000) שזה יעזור להבשיל את הביציות יותר טוב
    2. עד שאני ממתינה ליום ה21 בכוונתי לנסות בביוץ הקרוב באופן טבעי. רוצה רק לוודא שאין בעיה עם התחלת דקאפפטיל לפנח שיודעים אם אני בהיריון.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הבשלת ביציות

פרופ` דוד בידר
    15/05/2019

פרוטורול ארוך לא מתאים לתגובות כאלו וזה לא קשור להבדלת ביציות, אם זה ארוך או לא,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה נוספת פרופ' בידר

קרן
    15/05/2019

אני מגיעה לביוץ די מהר בהשפעת הורמונים למרות שימוש באורגלוטרן/צטוטרייד. הטענה היתה שבגלל זה הביציות לא היו בשלות.מה יכול לעזור אם כן להבשיל את הביציות?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הבשלה

פרופ` דוד בידר
    15/05/2019

אני לא מכיר דבר כזה שבגלל הפרוטקול אין הבשלת ביציות.
    בפרוטוקול ארוך יהיה קשה לבייץ אותך אם יהיה ערכי אסטרוגן גבוהים מאוד, מה שלא קורה בפרוטוקול קצר.
    שוב, פרוטוקול ארוך לא מבשיל יותר את הביציות וגם לא מתאים לך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו