כאבי שרירי בטן וטראומיל

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• כאבי שרירי בטן וטראומיל
    דנה
    16/05/2019

שלום רב, אני בשבוע 24 להריון, אתמול הושפזתי בגלל כאבי גב ובטן חזקים. הערכה הייתה שזה דלקת בקיבע. בזמן השיחרור נתנו אקומול לתוך הוריד ופרמין נגד בחילות ונוזלים נגד צירים ויתיבשות.
    היום חזרתי הביתה וכאב מאוד חזק בבטן, מרגישים ככאבי שרירים. לא מצליחה לקום, לא מצליחה לנשום... השאילה היא כזאת האם אפשר למרוח טראומיל על הבטן או כל משחה אחרת? כי אני ממש חיי עם אקמול+אופטלדין צמוד. תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאבי שרירי בטן וטראומיל

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבים

פרופ` דוד בידר
    16/05/2019

אני לא חושב שטראומיל יעזור אך אפשר למרוח.
    כדי לטפל בכאב צריך להבין מה מקורו ולא כל כך הבנתי האם שה קיבה או שרירים .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כאבי שרירי בטן וטראומיל

דנה
    16/05/2019

אני גם הבנתי מה יש לי, טיפלו הסימפטומים ואף רופא נתן הבחנה מדויקת, החשד הוא לגסטו כלשהו. ביומיים של האשפוז הקאתי כל חצי שעה, הייתי מיובשת והיו צירים. אחרי נוזלים דרך וריד כאבים נרגעו קצת... ואני כבר כמה שעות בבית ומרגישה כאב מסוג אחר, שהוא יותר כאב בשרירי הבטן, יש לי הרגשה שזה בגלל התאמצות שרירי הבטן... אז חשבתי למרוח משהו...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כאבים

פרופ` דוד בידר
    16/05/2019

יכולה למרוח טראומיל

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כאבי בטן

דנה
    21/05/2019

שלום רב,שבוע 24 הריון אחרי ivf עם עובר טרי
    חזרנו למיון עם כאבי בטן, הקאות. אחרי שבטן הייתה נראת הכירורגית ביצעו mri, וגילו נוזל רב באגן, מעט נוזל בחלל הבטן, torsion + de torsion בשחלה שמאלית, הגדלה משמעותית בשחלה ימנית, ציסטוט רבות קטנות בכל השחלות. אחרי דיון הוחלט לא לבצעה לפרוסקופיה לאור סיכון להריון וגיל צעיר של עובר (24 שבועות)... שוחררתי הביתה עם המלצה למעקב אצל רופא נשים בקהילה (שתור הכי קרוב עליו בעוד שבועיים). שאילה היא כזאת: תוך כמה זמן הנוזל אמור להיספג? ותוך כמה זמן יהיה הקלה בכאבים? בהנחה שרופאים צודקים ואירוע חלף כבר...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הספיגה של הנוזלים צפויה בטווח של מספר ימים ועמה הקלה בכאבים,בכל מקרה של החמרה לפנות לאלתר לבית חולים

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    22/05/2019

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה

דנה
    22/05/2019

תודה רבה על תשובה, תמיד אתם עוזרים לי יותר בתשובה קצרה מאשר גדוד של מתמחים בחדר מיון 💓

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בהצלחה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    22/05/2019

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו