מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- כאבי שרירי בטן וטראומילדנה16/05/2019
שלום רב, אני בשבוע 24 להריון, אתמול הושפזתי בגלל כאבי גב ובטן חזקים. הערכה הייתה שזה דלקת בקיבע. בזמן השיחרור נתנו אקומול לתוך הוריד ופרמין נגד בחילות ונוזלים נגד צירים ויתיבשות.
היום חזרתי הביתה וכאב מאוד חזק בבטן, מרגישים ככאבי שרירים. לא מצליחה לקום, לא מצליחה לנשום... השאילה היא כזאת האם אפשר למרוח טראומיל על הבטן או כל משחה אחרת? כי אני ממש חיי עם אקמול+אופטלדין צמוד. תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבים
פרופ` דוד בידר16/05/2019אני לא חושב שטראומיל יעזור אך אפשר למרוח.
כדי לטפל בכאב צריך להבין מה מקורו ולא כל כך הבנתי האם שה קיבה או שרירים .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכאבי שרירי בטן וטראומיל
דנה16/05/2019אני גם הבנתי מה יש לי, טיפלו הסימפטומים ואף רופא נתן הבחנה מדויקת, החשד הוא לגסטו כלשהו. ביומיים של האשפוז הקאתי כל חצי שעה, הייתי מיובשת והיו צירים. אחרי נוזלים דרך וריד כאבים נרגעו קצת... ואני כבר כמה שעות בבית ומרגישה כאב מסוג אחר, שהוא יותר כאב בשרירי הבטן, יש לי הרגשה שזה בגלל התאמצות שרירי הבטן... אז חשבתי למרוח משהו...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכאבים
פרופ` דוד בידר16/05/2019יכולה למרוח טראומיל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכאבי בטן
דנה21/05/2019שלום רב,שבוע 24 הריון אחרי ivf עם עובר טרי
חזרנו למיון עם כאבי בטן, הקאות. אחרי שבטן הייתה נראת הכירורגית ביצעו mri, וגילו נוזל רב באגן, מעט נוזל בחלל הבטן, torsion + de torsion בשחלה שמאלית, הגדלה משמעותית בשחלה ימנית, ציסטוט רבות קטנות בכל השחלות. אחרי דיון הוחלט לא לבצעה לפרוסקופיה לאור סיכון להריון וגיל צעיר של עובר (24 שבועות)... שוחררתי הביתה עם המלצה למעקב אצל רופא נשים בקהילה (שתור הכי קרוב עליו בעוד שבועיים). שאילה היא כזאת: תוך כמה זמן הנוזל אמור להיספג? ותוך כמה זמן יהיה הקלה בכאבים? בהנחה שרופאים צודקים ואירוע חלף כבר...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
הספיגה של הנוזלים צפויה בטווח של מספר ימים ועמה הקלה בכאבים,בכל מקרה של החמרה לפנות לאלתר לבית חולים
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי22/05/2019* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה
דנה22/05/2019תודה רבה על תשובה, תמיד אתם עוזרים לי יותר בתשובה קצרה מאשר גדוד של מתמחים בחדר מיון 💓
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
בהצלחה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי22/05/2019* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערכים בדם לבדיקה בבקשה
הריונות כימיים חוזרים אחרי לידה
זקיקים שגדלו אחרי אוביטרול
יש כדור לחיזוק הזרע
נקלחה ביופסיה מרירית הרחם
מנגל עשן פגיעה בהיריון
בדיקת nipt בהריון מומלצת?
שק חלמון - עזרה בבקשה
הריון מולארי-בטא ירדה והחלה לעלות חזרה
ערוץ הבריאות
.jpg)