מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- מעקב זקיקים לתכנון החזרת מוקפא בביוץ טבעיסיגל19/05/2019
שלום רב,
אודה לעזרתכם בפירוש התוצאות שקיבלתי.
יום רביעי 15/05: אסטרדיול=474, LH=5, פרוגסטרון <0.16, זקיק 16, רירית 6.5.
יום חמישי 16/05: אסטרדיול=577, LH=5.15, פרוגסטרון<0.16, זקיק 18, רירית 7.
היום יום ראשון 19/05: אסטרדיול=1,427, LH=18.92, פרוגסטרון=0.78, זקיק 21, רירית 7.5.
כמה שאלות:
1) האם הביוץ כבר התחיל, או שעתיד להתחיל ביממה הקרובה?
2) האם אני מבינה נכון שכבר אין טעם להזריק אוביטרל לתזמון הביוץ?
3) האם הרירית לא דקה מדי? הבהרה: מדובר במעקב ראשון בסבב ב', בטיפולים לילד ראשון לרוב הייתה לי רירית עבה יותר לפני הביוץ, לפחות 8.5. בגלל זה גם חיכו סופ"ש ואמרו לא להזריק בינתיים אוביטרל בתקווה שהרירית תתעבה עוד, אבל 7.5 זה כל מה שקיבלנו... לציין שלא עברתי כל פעולה ניתוחית ברחם אבל אחרי הלידה הייתה לי שארית שלייה שהוצאה באופן ידני (ואגרסיבי למדי). האם ייתכן שהרירית נפגעה בעקבות פעולה זו?? מה הסיכוי לקליטת הריון במצב כזה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר החזרת מוקפא
פרופ` דוד בידר19/05/20191.הביוץ עוד לא היה אך יתכן מחר או מחרתיים. כאשר יש ביוץ, האסטרוגן קצת יורד ו פרוגסטרון עולה.
2. אם תזריקי היום אוביטרל הביוץ יהיה בטוח יום ג אפשר להזריק היום.
3.הרירית בסדר .
אני הייתי מזריק אוביטרל היום ואז, כאילו , הביוץ( שאיבה) ביון ג
והחזרה קפואה בהתאם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבמידה והביוץ ביום ג', האם ניתן להחזיר מוקפא בן 3 ימים ביום ה'?
סיגל19/05/2019* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
מומלץ לבצע החזרה שלושה ימים לאחר מועד הביוץ
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי19/05/2019* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה לשניכם, בינתיים, בדיוק כמו שפרופ' בידר הציע
סיגל20/05/2019אמרו לי להזריק אתמול אוביטרל והבוקר שוב חזרתי על הבדיקות, עדיין אין תוצאות של בדיקות דם אבל הרירית פתאום קפצה ל-8.5! מעודד.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדיקות
פרופ` דוד בידר20/05/2019לא עושים בדיקות אחרי אוביטרל וגם לא מודדים רירית.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערכים בדם לבדיקה בבקשה
הריונות כימיים חוזרים אחרי לידה
זקיקים שגדלו אחרי אוביטרול
יש כדור לחיזוק הזרע
נקלחה ביופסיה מרירית הרחם
מנגל עשן פגיעה בהיריון
בדיקת nipt בהריון מומלצת?
שק חלמון - עזרה בבקשה
הריון מולארי-בטא ירדה והחלה לעלות חזרה
ערוץ הבריאות
.jpg)