טיפול בכדורים כניסה להריון

מנהל הפורום

פרופ` דוד בידר
פרופ' דוד בידר
פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום
 
  • טיפול בכדורים כניסה להריון
    ט. גל
    21/05/2019

    שלום,
    התחלתי טיפול בכדורים כדי להכנס להריון. הרופא נתן לי איקקלומין ואסטרופם לקחת מהיום החמישי למחזור.. האסטרופם לא הופיע במחשב בבית מרקחת , מפה לשם לא היה לי את האסטרופם בזמן ,
    אתמול סיימתי לקחת את האיקקלומין האחרון, האם אפשרי להתחיל מחר את האסטרופם? או שחיב במקביל לאיקקלומין? (שלחתי פנייה לרופא המטפל אך הוא לא יהיה זמין בקרוב..)
    תודה מראש על העזרה.

    לקביעת תור
    סגירה
    הדפסה

    הוספת תגובה

     
    תמונה


  • כדורים

    פרופ' דוד בידר
    22/05/2019

    לא חייבים לקחת אסטרופם עם האיקקלומין.
    האיקקלומין גורם לרירית להיות דקה יותר אך לא בהכרח.
    מתן האסטרופם הינו לעבות את הרירית, כביכול.
    כלומר תוספת האסטרופם ניתן כטיפול לסיבוך, שזה לא דבר מקובל.
    מציע שתבדקי רירית 4 ימים אחרי הכדור האחרון כדי לראות מצב הרירית.
    אם עבה מספיק, האסטרופם מיותר ולא רצוי.

    לקביעת תור
    סגירה

    הוספת תגובה

     
    תמונה


