מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- שתי שאלות מאתמול שלא נענואירנה05/06/2008
שלום לכם רופאים יקרים!
רשמתי לכם לפני שבוע וזה ממש עזר - לקבל את התשובה. תודה!
עבר שבוע אחרי שהחזירו לי עוברים ושבוע ויום אחרי השאיבה. בערב של החזרת העוברים היו לי כאבי בטן חזקים, שנמשכו כמה ימים ועניתם לי שזה קשור לשאיבה. עכשיו, יומיים-שלושה אחרונים, אין לי כאבים כל כך חזקים כמו לפני כן אבל יש כאבים כמעט כל הזמן באזור השחלות. אני מסוגלת לתפקד וחזרתי לפעילות הרגילה שלי. אני מרגישה שכל פעם שאני בתנועה (הולכת, עולה במדרגות וכו') - זה כואב יותר. רציתי לדעת אם יש מזה נזק ממשי לאיזשהם איברים פנימיים שלי ואם זה יכול לפגוע בסיכויים להריון או שזה רק תחושות לא נעימות?
עוד שאלה - במסגרת העבודה אני צריכה להרים תיקים עם מסמכים ששוקלים לפעמים 3-4 קילו. האם זה נחשב למשקל כבד להריון (בהתחשב בזה שאני צריכה לעשות את זה הרבה פעמים לפעמים).
תודה רבה! אירנה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום אירנה
ד''ר דוד ישי05/06/2008הכאבים, כמו שאת מתארת, אינם קשורים לנזק משמעותי או בלתי הפיך לשחלות ( כמובן שהשחלות שלך גדולות כתוצאה מהטיפול ודקורות מהשאיבה ולכן מציקות לך ) ואו לסיכויים להריון. אבל, אם הכאבים יוחמרו, את חייבת לפנות לבדיקה ולאולטרסאונד.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה שניה...
אירנה05/06/2008תודה רבה, ד"ר קול!
אני מבינה שאפילו אם זה כואב בתבועה, אין מניעה שאמשיך בפעילות כל עוד זה נשאר מתון.
תוכל לענות לי גם על השאלה על תיקי מסמכים (זה פשוט רוב העבודה שלי). 3-4 קילו שאני מרימה הרבה פעמים ביום - זה נקרא כבד או לא? מה המשקל שבאמת נחשב לכבד? זה קשור לכמה אני רגילה לזה או לא?
תודה! אירנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאירנה שלום
פרופ' שחר קול07/06/2008משקל של 3 - 4 קג' אינו נחשב לכבד, ואינו אמור לגרום לנזק כלשהו.
אם יש חשש לגירוי יתר - רצוי להיבדק ע"י היחידה המטפלת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה!!
אירנה07/06/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערכים בדם לבדיקה בבקשה
הריונות כימיים חוזרים אחרי לידה
זקיקים שגדלו אחרי אוביטרול
יש כדור לחיזוק הזרע
נקלחה ביופסיה מרירית הרחם
מנגל עשן פגיעה בהיריון
בדיקת nipt בהריון מומלצת?
שק חלמון - עזרה בבקשה
הריון מולארי-בטא ירדה והחלה לעלות חזרה
ערוץ הבריאות
.jpg)