זריקות גונאלאפ או ביוץ טבעי?

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• זריקות גונאלאפ או ביוץ טבעי?
    חסוי
    05/06/2008

3 הזרעות עם אקיקלומין.
    בהזרעה הרביעית, בטרם מעבר לזריקות , הוחלט לקחת חודש הפסקה מטיפול תרופתי, ולהמר על ביוץ טבעי. היה ביוץ טוב, הורמונים טובים.
    ההזרעה לא צלחה ואני מתקדמת לחמישית.
    האם להמשיך ולנסות על סמך ביוץ טבעי? אולי גם החודש יהיה (למה לא בעצם?)
    מה שאני בעצם שואלת זה, מה הערך המוסף של הזריקות בהיבט סיכוי כניסה להריון בהשוואה לביוץ טבעי (אם יהיה כמובן...).האם שווה לבדוק עוד חודש חודשיים טבעי בטרם מעבר לזריקות? כלכך לא בא לי להתחיל עם הזריקות האלו.........מצד שני אם זה מקדם מאוד מבחינת סיכויי כניסה להריון אז אולי עדיף להתחיל ???
    מה דעתכם?
    (אגב אני בת 36.5).

תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חסוי שלום

פרופ' שחר קול
    05/06/2008

הוכח מדעית שטיפול על בסיס זריקות עדיף על טיפול על בסיס מחזור טיבעי מבחינת הסיכוי להשיג הריון.
    מציע להתחיל.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום חסוי

ד''ר דוד ישי
    05/06/2008

הזריקות משפרות את הסיכויים להריון ע"י הגדלת הבייציות הזמינות להפריה, מאחת במחזור טבעי לכמה, תלוי בתגובה לטיפול. תמיד אפשר לנסות טיפול טבעי. אבל צריך לקחת בחשבון את גילך

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך

חסוי
    05/06/2008

תודה לשני הרופאים על התגובה המהירה.
    אני מתכוונת לביוץ טבעי לחודשיים...שלושה .....לא יותר...ואם לא יילך , לעבור לזריקות.
    מה דעתכם?
    נשמע לי מתגובותיכם שעדיף לדלג...דווקא חשבתי שתמליצו לנסות קודם טבעי.........

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום חסוי

ד''ר דוד ישי
    05/06/2008

התמודדות היום יומית שלנו עם בעיות פוריות והנסיון הופך אותנו לפרקטיים. אבל אם זה מה שאת מרגישה לכי על זה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו