מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- רירית סדירה לא סדירה..תרגיעיעל09/06/2019
היי בת 32 התחלתי טיפולי פוריות ( אי פיריון לא מוסבר)כל חודש במשך שנתיים עושה מעקב זקיקים ותמיד נאמר לי שהרירית יפה וסדירה ופתאום החודש הטכנאית אמרה שהיא לא סדירה לא הסבירה את עצמה . והאחות אמרה שאולי ציסטה שתיעלם לבד אמרה שזה לא נראה כמו פוליפ. חודש לפני הרירית גם הייתה יפה וסדירה ( מציינת שלא לקחתי הורמונים או תרופה) מה קרה בחודש הזה? האם רירית יכולה פצאום להיראות לא סדירה? אציין שהגעתי ביום 15 למחזור זקיק בן 17 ורירית 7.5 ממש לקראת ביוץ.מחזור סדיר הכל תקין. לחטצה כל כך שבקושי נושמת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רירית סדירה לא סדירה..תרגיע
יעל09/06/2019השאלה מופנית אלייך פרופסור בידר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרירית
פרופ` דוד בידר10/06/2019האם עברת הי פעם פעולה כלשהיא בחלל הרחם כמו גרידה או היסטרוסקופיה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרירית סדירה לא סדירה..תרגיע
יעל10/06/2019כן עברתי לפני קצת יותר מ 3 שנים היסטרוסקופיה אבחנתית ונמצאו שתיי פוליפים קטנים 6 מ"מ ו 12מ"מ הוצאו בניתוח ואז עשיתי שוב אחרי הניתוח כדי לראות שאכן נקי מפוליפים . מאז הניתוח תמיד באולטראסונד הרירית נראית סדירה וטובה והן גם תמיד מציינות את זה בפניי( גם הרופא), גם בחודש שעבר הייתה סדירה ויפה . רק החודש פתאום. אני ממש מבוהלת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרירית סדירה לא סדירה..תרגיע
יעל10/06/2019אדייק בפרטים את ניתוח הוצאת הפוליפים עשיתי בתאריך 1.11.17 הוצאו הפוליפים בהצלחה מצרפת את דוח הניתוח.
ובתאריך 19.2.18 עשיתי היסטרוסקופיה אבחנתית ( על דעת עצמי) כיוון שרציתי להיות בטוחה שהכל תקין וכך היה. ומאז כל אולטראסונד הרחם והרירית היו נראים במצב מעולה עד החודש האחרון ואני עושה כל חודש בשנתיים האחרונים.מצרפת את דוח הניתוח סליחה על החפירה פשוט מבועתת 😖
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרירית
פרופ` דוד בידר10/06/2019אז בשלב זה להמשיך ושהרופא שלך יעשה לך בפעם הבאה.
יעל10/06/2019הבנתי...אבל מה בכל זאת דעתך ? לדעתך זה משהו מסוכן? זה מה שמפחיד אותי יותר מכל...הטכנאית צילמה תמונות והרופא והאחות ראו ככה שזה לא שהיא טעתה או משהו..😥
פרופ` דוד בידר10/06/2019בלי לראות שוב אי אפשר לענות, אך לדעתי יהיה בסדר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרירית . לאחר ביקור אצל הרופא
יעל10/06/2019הייתי אצל הרופא הסביר לי שנצפו 2 מוקדים אקוגניים עם זרימת דם אומר שהם פיצקיים ואין לייחס להם חשיבות . שאולי זה כפל רירית או כלי דם . דעתך?
פרופ` דוד בידר10/06/2019יתכן
נראה בפעם הבאה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערכים בדם לבדיקה בבקשה
הריונות כימיים חוזרים אחרי לידה
זקיקים שגדלו אחרי אוביטרול
יש כדור לחיזוק הזרע
נקלחה ביופסיה מרירית הרחם
מנגל עשן פגיעה בהיריון
בדיקת nipt בהריון מומלצת?
שק חלמון - עזרה בבקשה
הריון מולארי-בטא ירדה והחלה לעלות חזרה
ערוץ הבריאות
.jpg)