סיכוי להריון תקין- בירור

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• סיכוי להריון תקין- בירור
    מילי
    13/06/2019

אני זקוקה להכוונה ב12.5 שאיבה ב14.5 החזרת 2 עוברים.26.5 בטא 185 ב28,5 בטא 276 וב30,5 307. הריון לא תקין לכל הדעות. באולטרסאונד ב5.6 נצפה ספק שק הריון והרגשתי הקלה שלפחות לא מדובר בחוץ רחמי. היום בדיקת אולטרסאונד נוספת ולהפתעתי הגמורה נצפה עובר עם דופק crl 4. יש בכלל סיכוי להריון תקין אחרי התחלה כל כך מקרטעת ? תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    סיכוי להריון תקין- בירור

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• סיכויים

פרופ` דוד בידר
    13/06/2019

הסיכויים קטנים מאוד.
    איך נראה הדופק, איטי , תקין.
    לפי בדיקות הדם אזי העליה מראה אי תקינות , לכן אני חושב שעדיין ההריון לא תקין.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עובר מתפתח

מילי
    26/06/2019

למרות ההכפלה הבעייתית של הבטא העובר ממשיך להתפתח. נכון לאתמול בבדיקת האולטרסאונד היה דופק תקין והcrl היה 17 תואם לשבוע. אני נמצאת בחשש תמידי מפני הפסקת דופק כשבמקביל אני אמורה לקבוע את הבדיקות כאילו הכל בסדר. האם כדאי לעשות אולטרסאונד אחת לשבוע כדי לודא תקינות? האם יש שלב שבו אני יכולה להרגע קצת נגיד אם ההריון ישרוד את השליש הראשון? תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עובר

פרופ` דוד בידר
    26/06/2019

אם יש דופק והעובר מתפתח טוב אזי או שיש טעות בבדיקת ההריון החוזרת או שיש לעובר בעיה כלשהיא.
    לכן צריכה לעשות מעקב אולטרה סוני טוב ומי שפיר.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו