זיהומים בעקבות הזרעות- התייעצות

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• זיהומים בעקבות הזרעות- התייעצות
    ר.
    18/06/2019

שלום. יש לישאלה, אני בת 41, לאחרונה עברתי שתי הזרעות שלאחריהן פיתחתי זיהום. (זיהום בעקבות בקטריה, טופלתי שבוע באנטיביוטיקה והחום והכאבים נעלמו).
    האם זו תופעה מוכרת? ממה זה יכול לקרות?
    *אני גרה בגרמניה והטיפולים נעשים במכון פוריות מקומי.
    תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• זיהומים

פרופ` דוד בידר
    18/06/2019

זה דבר נדיר ואם עושים בסדר וסטרילי זה לא צריך לקרות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• זיהומים בעקבות הזרעות

ר.
    18/06/2019

תודה. הכל היה בסדר, הרופאה שלי התייעצה עם כל יתר המומחים במכון, מעולם לא נתקלו במקרה כזה. עברתי שתי הזרעות כל פעם ע"י רופאה אחרת...ועדיין זיהום. זה לא שהיו עוד מקרים כאלה לאחרונה במכון ככה שמתקשה להאמין שהם עושים משהו לא נכון, אחד המכונים הטובים בגרמניה. ועדין ככה הגבתי פעמיים. האם יכול להיות שיש משהו בגוף שלי שמגיב ככה? האם הגיורוי ההורמונאלי שנעשה בשבועיים שלפני ההזרעה עשוי לעןדד דלקת? האם יכול להיותשאני רגישה לאיזשהו מרכיב בזרע? כאמור הזיהום נגרם מחיידק, על פי הממצאים, לא מרגישות לאחד ממרכיבי הזרע....אובדת עיצות...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• זיהום

פרופ` דוד בידר
    18/06/2019

זה לא קשור לטיפול התרופתי ואני לא יכול בדיוק לומר מדוע הופיע לך ואיך ידעו שזה מחיידק
    צריך לבצע תרבית זרע ובפעם הבאה אולי לבצע בכלל טיפולים אחרים.
    בגילך רצוי לבצע הפריה חוץ גופית.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• זיהומים בעקבות הזרעות

ר.
    18/06/2019

תודה רבה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו