מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- לגבי תשובות הורמנליותהיי דר20/06/2019
חודש שעבר ענית לי על השאלה והמלצת לעשות בדיקות חוזרות שכמובן עשיתי חודש שעבר fsh 14 היה גבוהה
נעשו לי חודש שעבר בדיקות בזמן המחזור
Fsh 14.2
Estrdiol e2- 233
Lh- 5.70
Prolactin 576
ביום השני למחזור זה בוצע בעקבות התשובות הנל רופאת הנשים שלחה אותי שוב לבדיקות דם החודש להלן התשובות .
עשיתי ביום השני וביום השלישי
להלן התשובות ביום השני
Fsh -11.20
Estrdol e2 -268
Lh- 4.20
Protclin- 611
וביום השלישי הקריטי והחשוב.
Estrdiol- 316
Lh 5.3
Progesterone-1.8
Fsh 9.9
Prolactin.-985)לא הייתי ערה שעתיים )
אני בחורה בת 27 וחצי . מרוב שנלחצתי מהתשובה היתי אצל רופא פריון וישר דיבר איתי על זה שזה חריג לגיל שלי ואני צריכה לעשות הקפאת עוברים או ביציות.
האם זה גבולי וחד משמעי שהפרופיל הורמנלי לא תקין?
או שהוא בסדר בגבול העליון פשוט? אף אחד לא מסביר לי כמו שצריך ומביא את דעתו ורק שולחים אותי לעוד בדיקות ועוד.
תודה רבה(:* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקות
פרופ` דוד בידר20/06/2019במקרים שה FSH מעל לנורמה ולא רוצים הריון ,כדאי להקפיא ביציות ועוברים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי
אינה20/06/2019היי דוקטור קודם כל תודה על המענה המהיר.
אני מאוד רוצה ילדים ואני כן רוצה לעשות ילדים מה אתה ממליץ לי לעשות להתחיל לנסות מעכשיו? עוד לא ניסיתי להיכנס להריון אך יש לי בן זוג קבוע כמה שנים ועוד לא התחתנו. מה אתה ממליץ לי לעשות? אם אני אקח את הזמן עד החתונה זה זמן קריטי ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי
פרופ` דוד בידר20/06/2019כדאי לתכנן משהוא.
או הקפאת ביציות או הריון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערכים בדם לבדיקה בבקשה
הריונות כימיים חוזרים אחרי לידה
זקיקים שגדלו אחרי אוביטרול
יש כדור לחיזוק הזרע
נקלחה ביופסיה מרירית הרחם
מנגל עשן פגיעה בהיריון
בדיקת nipt בהריון מומלצת?
שק חלמון - עזרה בבקשה
הריון מולארי-בטא ירדה והחלה לעלות חזרה
ערוץ הבריאות
.jpg)