לקראת גיל 45-מחזורים קצרים מאוד

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• לקראת גיל 45-מחזורים קצרים מאוד
    דנית
    29/06/2019

שלום לכם.
    בעוד 4 חודשים ימלאו לי 45.
    בחצי השנה האחרונה המחזורים התקצרו ונהיו 20-23 ימים למחזור.בתחילת מאי עברתי טיפול הפריה שכשל(היתה החזרה ולא היה הריון בכלל.אפילו לא כימי).המחזור הראשון שאחרי ההפריה היה 20 ימים-עדיין בתחום של אלה שהיו לפני ההפריה,אבל היום קיבלתי שוב,ואחרי 16 ימים בלבד!
    2 שאלות
    1.האם התופעה מעידה על כך שכבר אין לי סיכויים להרות בכלל?
    2.האם בנסיבות אלה מומלץ לחזור אל רופא הנשים והפריון שלי?ואם כן-על מה אמורים לדבר במקרה זה ומה אמור להיות הטיפול?
    הערה:עדיין יש לי תיקווה להרות ולא מתרומת ביצית,למרות הגיל והנסיבות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בהנחה שזה לא השתרשות

דנית
    29/06/2019

2 השאלות הן בהנחה שלא מדובר בדימום השתרשות,אלא בווסת שהגיעה 16 ימים בלבד לאחר התחלת הווסת הקודמת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מדובר בסטטוס הקודם לגיל המעבר,בנסיבות אלו ההמלצה היא להרות באמצעות תרומת ביציות

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    29/06/2019

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• טיפול במחזורים קצרים וצפופים

דנית
    29/06/2019

תתרומת ביצית לא רלוונטית לנו(יש 2 ולא מעוניינים בילד שלישי מתרומת ביצית)אז אם אפנה אל רופא הנשים והפריון שלי-יש בידיו אמצעים לטפל במחזורים הצפופים?לקבל אחת לשבועיים-שלושה גורם לאי נוחות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• טיפול

פרופ` דוד בידר
    30/06/2019

כדי לענות לך מה הסיכויים בכלל, תשלחי פרופיל הורמונלי עדכני.
    לא צריך לעשות טיפולים סתם אם לא רוצים לבחור באופציה אחרת.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו