מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- חודש ללא ביוץ יכול לקרות???דנה01/07/2019
היי , בת 33 אנחנו לא מוסברים הכל תקין . התחלתי טיפולי פוריות במעקבים טבעיים כבר מעל שנתיים ( גם כשלא עושה שום טיפול תמיד בודקת מתי ביוץ) לא קרה שהיה לי חודש ללא ביוץ תמיד ביום 14 . עשיתי 2 החזרות עוברים על בסיס טבעי לא נקלט. החודש הולכת למעקב לקראת החזרה נוספת ומשהו לא ברור קורה . הגעתי יום 8 זקיק מוביל 10 יום 12 עדיין הזקיק 10 יום 16 ( היום) עדיין 10??? ( ועוד קטנים) והרירית אמנם מתעבה יפה 8.8 האם יש אצלי פתאום בעיה?? בחיים לא נתקלתי בדבר כזה? איך לדעתך יתקדם החודש? יהיה סיכוי להחזרה? יש דבר כזה חודש ללא ביוץ? מצרפת גם בדיקות דם של היום ( יום 16)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חודש ללא ביוץ יכול לקרות???
דנה01/07/2019השאלה מופנית לפרופסור בידר.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהביוץ
פרופ` דוד בידר01/07/2019בשלב זה, בדיקות הדם מראות שאת לא מתקדמת לקראת ביוץ.
בעיות כאלו יכולות להיות על רקע הפרוטוקולים לשאיבה שקיבלת.
תחזרי על הבדיקות יום ה ונראה האם זה מתקדם.
אם תהיה אותה התוצאה אז התהליך לא תקין.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחודש ללא ביוץ יכול לקרות???
דנה01/07/2019השאיבה האחרונה הייתה בדצמבר 2018. עשיתי רק 2 החזרות כי כל חודש היה לי משהו..פעם חו"ל כל פעם משהו אחר . ונניח וזה לא מתקרב לביוץ מה זה אומר? מאיזה סיבות דברים כאלה קורים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהביוץ
פרופ` דוד בידר01/07/2019איזה פרטוקול קיבלת?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחודש ללא ביוץ יכול לקרות???
דנה01/07/2019בדצמבר 2018 הפרוטוקול: 50 יחידות גונל כל יום במשך 10-11 יום במקביל צטרוטייד ( בחלק מהימים) ( 5 ביציות נשאבו 4 הפריות עוברים איכותיים )מאז 2 החזרות על בסיס טבעי לא נקלט. ובחצי שנה האחרונה אמנם לא עשיתי החזרות (נשארו 2 עוברים)אבל עשיתי כל חודש מעקב ביוץ ותמיד היה ביוץ והכל היה תקין. עד לחודש הזה.
תודה לך פרופסור יקר.🙏* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהביוץ
פרופ` דוד בידר01/07/2019תחזרי על הבדיקות ביום ה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחודש ללא ביוץ יכול לקרות???
דנה01/07/2019אבל בטוחה שזה ישאר אותו הדבר..מה אני עושה במצב כזה? מחכה למחזור ומקווה שיהיה בסדר? דיהיה ביוץ? אם לא אין אפשרות לעשות החזרה?נשבר לי הלב כבר מכל זה .😥
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהביוץ
פרופ` דוד בידר01/07/2019במידה ותהליכי הביוץ לא תקינים אםשר לעשות מחזור תחליפי.
בהמשך אפשר לבדוק מדוע זה קורה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסיוע- כניסה להריון
גל02/07/2019שלום,
בת 27, בריאה בדר"כ. ללא היסטוריה רפואית.
7 חודשים אני ובעלי מנסים להיכנס להריון ולא מצליחים.
המחזור שלי כל חיי היה סדיר גם כשהייתי בלי גלולות, היה מגיע לי בדיוק באותו התאריך כל חודש(כל 30-31 ימים)
ב7 חודשים האחרונים גם המחזור היה סדיר כל 31 ימים, מלבד פעם אחת.
הפעם הזאת קרתה לפני חודשיים. המחזור איחר לי והייתי בטוחה שאני בהריון כי אין מצב שמאחר לי. כל הבדיקות הריון הראו שלא כולל בדיקת דם ולאחר 9 ימים קיבלתי מחזור... חודש לאחר מכן הגיע לי לאחר 31 ימים כרגיל והחודש.
***כיום, באיחור של 10 ימים של המחזור. בדיקות דם להריון לפני שבוע (יומיים אחרי איחור) הראו בטא קטן מ2 **
יש סיבה שזה קורה? כי הפעם אני כבר לא מפתחת ציפיות שאני בהריון כמו פעם שעברה, מצד שני הימים עוברים והמחזור לא מופיע.
1. מצורפת בדיקת דם - הורמונים.
2. בדיקת TSH תקינה (NORMAL)
3. בדיקה שגרתית אצל גניקולוג - תקין.
4. בדיקת זרע אצל בעלי – מצורפת.
אני לא כל כך יודעת מה לעשות.
תודה רבה רבה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסיוע
פרופ` דוד בידר02/07/2019הסיפור שלך מראה על בעיות ביוץ ויש לפנות לרופא פריון להסברים
ולהתחלת טיפול לגרימת ביוץ .
יש גם סיכויים להריון ספונטני אך הטיפול יעלה סיכויים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסיוע- כניסה להריון
גל02/07/2019תודה על התייחסותך.
אך האם הבדיקות דם שלי תקינות ?
והאם בדיקת הזרע של בעלי תקין?
תודה רבה ..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסיוע- כניסה להריון
גל02/07/2019מצורפות הבדיקות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדיקות
פרופ` דוד בידר02/07/2019לא רואה בדיקת זרע
ורואה רק שצי בדיקות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסיוע- כניסה להריון
גל02/07/2019מצורפות הבדיקות דם שלי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסיוע- כניסה להריון
גל02/07/2019מצורפת ב. זרע
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזרע
פרופ` דוד בידר02/07/2019הבדיקה תקינה לחלוטין
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערכים בדם לבדיקה בבקשה
הריונות כימיים חוזרים אחרי לידה
זקיקים שגדלו אחרי אוביטרול
יש כדור לחיזוק הזרע
נקלחה ביופסיה מרירית הרחם
מנגל עשן פגיעה בהיריון
בדיקת nipt בהריון מומלצת?
שק חלמון - עזרה בבקשה
הריון מולארי-בטא ירדה והחלה לעלות חזרה
ערוץ הבריאות
.jpg)