החזרת בלסטו מוקפא על בסיס הורמונלי

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• החזרת בלסטו מוקפא על בסיס הורמונלי
    לי
    06/07/2019

שלום
    התחלתי סבב להחזרת בלסטו מוקפא בן 6 על בסיס הורמונלי. כרגע לוקחת 2 אסטרופם ביום. לפי מה שנאמר לי מהרופא וכמות המרשמים כאשר הרירית יפה אעבור לאנדומטרין ודופסטון ואז החזרה. שאלותי הן-
    1. אני רואה שהרבה ממשיכות גם עם האסטרופם יחד עם הפרוגסטרון האם זה חובה? עדיף להמשיך גם עם האסטרופם? או שאפשר רק פרוגסטרון?
    2. בסבבי שאיבה דיממתי הרבה לפני הבטא ורק בשאיבה האחרונה שנתן לי זריקות כל יומיים של פרונטוגסט לא דיממתי- האם כמו בשאיבה הגופיף הצהוב לא עובד וצריך תמיכה חזקה של פרוגסטרון? האם כדאי להתעקש גם פה על הזריקות ( שעבדו טוב פעם שעברה למרות כשלון הטיפול )?
    3. מה הסיכויים לבלסטו יום 6 ( אני בת 27 בעלי ואני לא מוסברים זרע תקין- 3 החזרות של טריים עד עכשיו יום 3 , פעם ראשונה קפוא ובלסטו)
    4. האם אפשר להמשיך פעילות גופנית פעם בשבוע ( פילאטיס ויוגה) אחרי החזרה? או שעדיף לחכות לבטא?
    תודה רבה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• 1.להמשיך את האסטרוגן ביחד עם הפרוגסטרון 2.הטיפול ההורמונאלי התחליפי המקובל אמור להספיק 3.סיכויים טובים למדי בנסיבות גילך והרקע שלך 4.אין כל בעיה להמשיך פילטיס ויוגה לאחר ההחזרה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    06/07/2019

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה !!

לי
    06/07/2019

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בהצלחה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    07/07/2019

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בהמשך לטיפול...

לי
    10/07/2019

אני אחרי 9 ימים של אסטרופם פעמיים ביום- הרירית עדיין דקה ( סביבות ה5) ללא הורמונים הרירית הרבה יותר עבה בשלב הזה. הרופא הגדיל לי מינון ל3 ביום ושוב א.ס ביום ראשון- המצב אמור להשתפר? יכול להיות שהכדור לא משפיע עלי?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אמור להשפיע

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    10/07/2019

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו