מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- היסטרוסקופיה לפני החזרה לאחר קיסריגל28/07/2019
עשיתי ניתוח קיסרי ראשון ורוצה להיכנס שוב להריון
האם מומלץ לבצע היסטרוסקופיה לפני החזרה על מנת לשפר את סיכויי הקליטה? אם כן, באלו מצבים?
2. אם יש בחירה בין ביצוע קיסרי ללידה בזירור- מה עדיף מבחינת בריאות האם והעובר , למה ובמה זה תלוי?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ביסטרו סקופיה
פרופ` דוד בידר28/07/20191. אין צורך בהיסטרוסקופיה אם בדיקת רירית הרחם באולטרה סאונד תקינה.
2.לאחר ניתוח קיסרי לא עושים זרוז. ההחלטה לגבי ניתוח קיסרי צריכה להיות לאחר שיקול גילך וכמה הריונות את רוצה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכלומר , אם יהיה צורך בלידה לפני שתתחיל באופן טבעי
המשך28/07/20191.כלומר , אם יהיה צורך בלידה לפני שתתחיל באופן טבעי אז יילדו אותי בניתוח קיסרי- למה?
2.ואם תתחיל לידה באופן ספונטני - האם עדיף ללדת טבעי או בקיסרי? , במה זה תלוי?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכלומר
פרופ` דוד בידר28/07/2019יולדת שילדה בניתוח קיסרי אחד יכולה בעתיד ללדת רגיל.
מחכים ללידה שתתחיל לבד ומטפלים בלידה לפי התקדמותה. אם ההתקדמות הולכת בסדר אז תלדי רגיל, ואם משהוא לא תקין מיילדים בניתוח, כמו אצל כל יולדת בלידה פעילה, רק שאצל אישה שעברה ניתוח הסיכויים לניתוח חוזר יותר גבוהים .
כפי שהסברתי לך על הרופא לייעץ לפי גיל האישה והסיבה לניתוח הקודם וכן לקראת הסוף להעריך משקל, מנח העובר וכו׳* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבמידה ויש לי היסטוריה של רעלת בהריון ראשון ואני אמורה ללדת בשבוע 37 בהריון שני- האם כדאי
שאלה ספציפית28/07/2019במידה ויש לי היסטוריה של רעלת בהריון ראשון וילדתי בקיסרי ואני אמורה ללדת בשבוע 37 בהריון שני למניעת התפרצות הרעלת
האם כדאי ללדת בזירוז או בקיסרי? בת 45* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבמידה
פרופ` דוד בידר28/07/2019רעלת הריון מופיעה, לרוב, בהריון ראשון. ו אחר כך אין עוד פעם רעלת.
בגילך, וזה לא משנה איך הושג ההריון
בגילך בכל מקרה הייתי מנתח מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמה כדאי לנתח בגילי בכל מקרה? אם כן, באיזה שבוע?
המשך29/07/2019למה כדאי לנתח בגילי בכל מקרה? אם כן, באיזה שבוע?
האם לידה טבעית היא קשה/ מסוכנת יותר לי או לעובר בגילי ?
למה?
2. האם הצלקת הניתוחית תתעבה ותגדל בניתוח השני?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמה
פרופ` דוד בידר29/07/2019בגילך כנראה זו תהיה , אני משער הלידה האחרונה וגם אם לא כך הדבר
לידה אחרי ניתוח יכולה להסתבך ולא כדאי לקחת סיכון.
זה שונה בצעירות שרות 3-4 ילדים. כדאי לנצח בשבוע 38.
הצלקת לא מתעבה ולא גדלה, צלקת זה איזור מוחלש ויכול להיקרע בלידה. בניתוח חותכים באותו מקום והריפוי דומה לזה שבניתוח הראשון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערכים בדם לבדיקה בבקשה
הריונות כימיים חוזרים אחרי לידה
זקיקים שגדלו אחרי אוביטרול
יש כדור לחיזוק הזרע
נקלחה ביופסיה מרירית הרחם
מנגל עשן פגיעה בהיריון
בדיקת nipt בהריון מומלצת?
שק חלמון - עזרה בבקשה
הריון מולארי-בטא ירדה והחלה לעלות חזרה
ערוץ הבריאות
.jpg)