מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- היי פרופסור דוד ויעקובאינה06/08/2019
לאחר כמה זמן של בירורים והתיעציות הפרופיל הורמנלי לא מבשר טובות אני בת 27
Amh 1.35
Afc -6
Es 2-250-316
Fsh 14.20 11.20
מחזור כל 25 יום
הייתי אצל שני רופאים ושניהם המליצו לי על הקפאת ביציות לאור התוצאות הגבהות שיש חשיבות להמשך העתיד.
החלטתי שאני רוצה להקפיא ביציות ולאחר מכן אני ובן זוגי ננסה להיכנס להריון.
שאלתי היא כזאת האם אני עומדת על הקטריונים של משרד הבריאות לאור הרזרבה השחלתית הירודה . האם אלו סיבות רפואיות שמשרד הבריאות מאשר או שזה מסיבות חברתיות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היי
פרופ` דוד בידר06/08/2019בבדיקה הזאת חסרים פרטים.
אין רמת פרוגסטרון וצריך לבצע מעקב מחזור רגיל.
כמובן שרמת ה FSH ,שכביכול, מעל הנורמה מלחיצה יועצים שונים.
בכל אופן בגילך זה לא מה שקובע.
הקפאת ביציות לא קשורה למשרד הבריאות אלא לקופת החולים בה
את מבוטחת.
כמובן שקל להציע לך הקפאת ביציות אך אני הייתי מציע להקפיא עוברים.
על הרופא המטפל לנסות לבקש טיפול דרך הקופה.
לא בטוח שבכלל זה נכון. צריך יותר לברר מה קורה באמת.
התוצאות שהצגת לא מספיק מוכיחות דבר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי בהמשך לשיחתנו
אינה06/08/2019קודם כל מעריכה את התשובות שלך !
עשו לו חודש שעבר שלושה ימים ברצף בדיקות פרופיל הורמנלי והראו איך ה fsh ואסדרדיול עולה עד שהגיע ליום הרבעי ופרוגסטרון ביום הרבעי היה 1.8 והאסרדיול היה 316 ואז fsh שלי היה 9.9....
fsh שלי בימים הראשונים למחזור כל הזמן נע בין 10.5פעת אחת 11.20 פעם אחת14.20 והאסרדיול שלי תמיד מעל 200
עשיתי בדיקות גנטיות צילום רחם הכל תקין.
והקופה בה אני נימצאת אומרת לי שלא מגיע לי אז אני צריכה לעשות מסיבות חברתיות ואז זה מעל גיל 30 , ונאמר לי שקיבלתי אישור מיוחד מהבית חולים..
השאלה שלי לאור כל התוצאות ואכן זה מראה על ירידה ברזרבה השחלתית אני לא זכאית?
בין זוגי אינו מעוניין בהקפאת עוברים ( הוא בן אדם דתי פרימיטיבי ובמידה והגל לא ילך חלק הוא יצרתם לנושא) כרגע חשבתי לעשות הקפאת ביציות מפני שאיני יודעת מה יוליד יום .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך..
אינה06/08/2019אני אומרת לעצמי עם הכל היה תקין כמובן שלא היתי חושבת על הקפאת ביציות אבל המצב המתון אינו מזכה אותי על חשבון הקופה?
אני הכנסתי את משרד הבריאות מפני שזה בסל הבריאות למי שיש בעיה ברזרבה השחלתית ולי נאמר בבית חולים שזה רק עם אני חולה או הולכת לקבל טיפול ובעיות גנטיות וכדומה ואמרתי להם לפעמים לא צריך להיות סיבה לתוצאות כאלו.
אני אומר לך את האמת אני התייאשתי והחלטתי החלטה שאני פשוט משחררת הכל כי אם לא התשובות האלה מה כן צריך להוכיח
ובמידה ואני מרימה ידיים זה יהיה ככ קריטי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההקפאה
פרופ` דוד בידר07/08/2019הקפאת ביציות זה לא דרך קופת לולים אלה את משלמת סכום על שתי שאיבות.
אם בן הזוג לא מעוניין בעוברים תקפיא ביציות בבית חולים שהמליץ.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערכים בדם לבדיקה בבקשה
הריונות כימיים חוזרים אחרי לידה
זקיקים שגדלו אחרי אוביטרול
יש כדור לחיזוק הזרע
נקלחה ביופסיה מרירית הרחם
מנגל עשן פגיעה בהיריון
בדיקת nipt בהריון מומלצת?
שק חלמון - עזרה בבקשה
הריון מולארי-בטא ירדה והחלה לעלות חזרה
ערוץ הבריאות
.jpg)