בדיקת סקר שליש ראשון

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• בדיקת סקר שליש ראשון
    קרן אור
    07/08/2019

ביצעתי בדיקת סקר שליש ראשון והתקבלו תוצאות גבוהות מאוד של free hcg (מצרפת תוצאות) . מה ההנחיות הלאה? שקיפות היתה תקינה וכל השאר גם. אני ממש לחוצה.
    ביצעתי גם nipt . צריכה לרבל תוצאות שבוע הבא. האם הוא מהימן יותר?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בדיקת סקר שליש ראשון

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• סקר

פרופ` דוד בידר
    08/08/2019

בשלב זה תמשיכי במעקב ההריון הרגיל ואם תוצאות הסקר השני בשבוע 16-18 יהיו תקינות אזי אין בעיה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ממה יכול להגרם ערך כל כך גבוה?

קרן אור
    08/08/2019

קיבלתי תמיכה של פרןגסטרון עד שבוע 12(,כרגע 13) .
    טרם ביצעתי סקירת מערכות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גבוה

פרופ` דוד בידר
    08/08/2019

הבדיקה של הורמון ההריון כאחת מבדיקות הסקר בשבוע זה נעשית כדי לשקלל סיכויים לתסמונות שונות כמו תסמונת דאון וכו׳
    עצם היותו של ההורמון גבוה כערך יחיד, לרוב, אינו מרמז על משהוא מיוחד ולכן יש להמשיך לעקוב ולראות בהמשך מה קורה עם הבדיקות בשבועות 16-18 של החלבון העוברי.
    בכל אופן, אני משער שגילך סביב 40 ובדיקת מי שפיר היא הקובעת.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה.אני בת 40.5

קרן אור
    08/08/2019

מדובר בהיריון ספונטני אחרי 2 מחזורי ivf עם גירוי יתר שלא צלחו.
    ביצעתי גם את בדיקת הnipt לאחר התייעצות עם גנטיקאית ומתוך מחשבה להמנע ממי שפיר כדי לכ לסכן את ההריון המאוד יקר אם לא ממש צריך (זה הריון לאחר שההריון הקודם הסתיים בהספקת דופק מסיבה לא ידועה בהיריון הקודם לפני שנה וחצי)
    היא הרגיעה אותי ואמרה שנחכה ולתוצאות של הניפט ולעיתים תוצאה כזאת לבד היא דווקא משיליה גדולה ומפותחת. אמתין לסקירת מערכות ולחלבון עוברי בתקווה לתוצאות טובות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו