הריון תאומים שהופך להריון עובר אחד

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• הריון תאומים שהופך להריון עובר אחד
    דנית
    14/08/2019

שלום.
    קראתי שלפעמים הריון מתחיל תאומים ואז אחד העוברים נספג וזה ממשיך כהריון עם עובר אחד וזה מתבטא בירידת בטא ואז עלייה והמשך רגיל.
    אס בטא 30.7 היתה 248
    ב6.8 היתה 106
    ב8.8 היתה 118
    ב9.8 היתה 59
    יש לציין שהדימום הפעם היה רק 3-4 ימים בלבד ולא שבוע כמו שהיה בכל הפעמים הקודמות שהיה לי הריון כימי.התחיל 6.8 והסתיים 9-10.8
    בטא הבאה תהיה ב18.8 כי אני בחו"ל כרגע.
    יש סיכוי לפי הנ"ל שזה לא כימי אלא הריון שהתחיל תאומים ואחד ניספג והמשיך רגיל או שהסיכוי לכך הוא אפסי?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ירידת הפרוגסטרון בין 2 הבטאות

דנית
    14/08/2019

30.7 פרוגסטרון 34
    6.8 ערכו 2 וחצי בלבד
    הריון טבעי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היריון לא תקין,קרוב לודאי היריון כימי

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    14/08/2019

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הריון

פרופ` דוד בידר
    14/08/2019

זה הריון אחד שלא התפתח .

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המלצה לקביעת סף עליון להתעברות נוספת

דנית
    14/08/2019

מכיוון שגילי בסוף אוקטובר יהיה 45 ומאוד מעוניינת בעוד ילד,אמשיך לנסות אבל רק טבעי.כי עובדה שעם הפריה בחודש מאי לא יצא כלום וביולי ניקלט הריון טבעי.זרעו של בעלי המבוגר מימני ב3 שנים תקין.עוד כמה חודשים מהיום(אוגוסט)הייתם ממליצים לי בנסיבות שלי להמשיך לנסות להגיע לעוד הריון(בתיקווה שהוא יהיה תקין)כך שאם תוך פרק זמן זה לא אגיע לעוד הריון-אז כבר אוכל לצאת מתוך הנחה שזה כבר לא יקרה יותר אף פעם?ואז כבר אתכנן את המשך חיי בהתאם,כי כרגע יש לי תכניות שונות שאני לא מיישמת אותן בהנחה ובתיקווה שעדיין יש סיכוי תאורטי להריון תקין,אז תעזרו לי בבקשה למתוח את קוו הגבול הסביר וההגיוני-עד מתי להמשיך לנסות.תודה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הריון

פרופ` דוד בידר
    14/08/2019

תנסי עד מלאת גיל 45 מלא,
    אחר כך תעשי פרופיל הורמונלי ונגיד לך מה הסיכויים בהמשך

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו