Hcg גבוה מידי שבוע 13+6

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• Hcg גבוה מידי שבוע 13+6
    קרן אור
    15/08/2019

בת 41 כמעט. בהיריון ספונטני. ניתנה תמיכה של קרינון כי ההריון היה בין הטיפולים עד שבוע 12 בהנחיית רופא. מהלך הריון תקין עד כה. שקיפות תקינה(nt 0.91) בבדיקת סקר ערכי הfree hcg היו גבוהים מאוד 19.1 . מעבר לזה הסטטיסטיקה היתה תקינה(ההמלצה היתה לחכות לחלבון עוברי) בוצע nipt שיצא תקין. שלשום הייתי אצל הרופא הריון בסיכון.אולטרסאונד תקין.שיליה במראה תקין כולל שחלות וצוואר רחם. הוא נתן לי באותו יום לעשות בדיקת דם לhcg. הבדיקה בוצעה כשאני בשבוע 13+6 והתוצאה שהתקבלה היתה מעל 200000.הוא אמר שהתוצאה מאוד גבוהה ושלח אותי לבצע שוב הבוקר וציין שהשיליה לא נראתה יום לפני כשיליה שמייצרת כל כך הרבה. אני מאוד לחוצה.זה הריון יקר מאוד ואולי אחרון -האם זה אומר שהשיליה שלי לא תחזיק מעמד ותספק לעובר את מה שהוא זקוק לו? האם ניתן לעשות משהו?(סקירת מערכות נקבעה לשבוע 16).אשמח למענה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    Hcg גבוה מידי שבוע 13+6

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לפנות ליעוץ גנטי להערכת סיכונים

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    15/08/2019

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו