מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- המשך שאלה בטא וטיסהמישהי20/08/2019
הי,
מזכירה את הרקע:
בת 42.5. שנתיים בטיפולים (יחידנית. תרומת זרע). 7 שאיבות ומעל 10 החזרות. לראשונה בדיקת בטא חיובית בתאריך 16.8 (תוצאה מאה וחמישים). השאלה: הוזמנה טיסה הרבה זמן מראש ל23.8. כלומר בעוד 6 ימים מהיום.
מעדכנת: 18.8 הבטא 315.4
20.8 הבטא 414
מותר לטוס? היעד-הולנד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לטוס
פרופ` דוד בידר20/08/2019ההריון לא תקין.
והיא אפשר בשלב זה לדעת איך מתפתח.
בעיה לא להיות קרוב לעזרה מצידנו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסיכון לטוס?
מישהי21/08/2019הי,
לצערי היום 21.8 שוב ביצעתי בטא: 467. נאמר לי שרב הסיכויים שאכן ההריון לא מתפתח בצורה תקינה. אך עדיין להמשיך לקחת התמיכה. באשר לטיסה- שמותר לטוס כי רב הסיכויים שלא ייגרם לי נזק מכך. (הבנתי שבערכים כאלו אין טעם לבצע אולטראסאונד). האם היית ממליץ לטוס? כדי להקל על הצער. של מצד אחד איבוד ההריון ומצד שני- איבוד החופשה שחיכיתי לה.
מה הסיכון בלטוס? גם אם אדמם זה בעצם מחזור לא? כי בערכי בטא כאלו רב הסיכויים שזה לא חוץ רחמי.וגם אם כן- זה יתבט רק בעוד שבוע שכבר אהיה בארץ. האם נכון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסיכון
פרופ` דוד בידר21/08/2019אני כתבתי לך שההריון לא תיקון. זה לא נכון מה שנאמר לך שזה״רוב״ הסיכויים הוא לא מתפתח... זה ב 100% לא מתפתח, ולא ברור האמירות שאולי תמשיכי ויהיה בסדר.
ההריון לא מתפתח טוב ולכן אין לקחת תמיכה.
כל עוד ההריון לא תקין יש סיכויים שתצטרכי, אולי טיפול בחו״ל , בבית חולים.
זה יכול להיות הריון חוץ רחמי ועדיין התמונה לא ברורה.
לכן יש סיכון לא ברור מהריון זה.
אם את יכולה לחזור על הבדיקה לפני טיסה, אזי רק אם ההורמון ירד , אולי הייתי מסכים שתטוסי..
בשלב זה כדאי להישאר כאן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחזרה על בדיקה מתי?
מישהי21/08/2019תודה רבה ד"ר על התשובה. זה עוזר לי לעשות סדר בראש.
הטיסה היא בשישי הזה 23.8 לפנות בוקר. כלומר אני יכולה להספיק לחזור על הבדיקה פעם אחת מחר. זה עשוי לעזור? האם יש טעם גם לאולטראסונד?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדיקה
פרופ` דוד בידר21/08/2019תעשי מחר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדיקה
מישהי22/08/2019מהיום 22.8:
550.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדיקה
פרופ` דוד בידר22/08/2019הבדיקה בעליה
צריכה לבצע אולטרה סאונד לשלילת בריון חוץ רחמי.
תפני בדחיפות לרופא המטפל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך לא ברור
מישהי29/08/2019הי,
עליית הבטא נמשכה. נבדקתי לפני יומיים בu.s.
מלבד חלל רחם מוגדל וציסטות רבות בשחלות, נצפה ממצא קטן היפואקגוני בגודל 4 מ"מ בתוך הרחם. לא ברור האם זה שק הריון.
בטא מלפני יומיים 27.8 הייתה 1655. והיום 29.8 היא: 2686.1. אין לי דימומים. הפרוגסטרון גדול מ190. הפסקתי לקחת את התמיכה כבר לפני שבוע בתאריך 15.8
מה יכולה להיות הסיבה לכך שהבטא ממשיכה לעלות??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבטא
פרופ` דוד בידר29/08/2019ההורמון יכול לעלות גם כאשר זה חוץ רחמי וגם כאשר זה תוך רחמי.
זה יותר מתאים לחוץ רחמי וצריך לעקוב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיך אפשר לעקוב?
מישהי30/08/2019פרט לבדיקת בטא כל יומיים ואולטראסאונד?
ולמה כתבת שזה חוץ רחמי אחרי שבאוחטראסאונד יש ממצא בתוך הרחם?
אני סובלת מחוסר הוודאות הזאת. אני כבר שבוע ללא תמיכה ואין זכר לדימום.
למה? מתי מחליטים להתערב? מה צפוי לי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיך
פרופ` דוד בידר31/08/2019לפי בדיקות הבטא והמצב הכללי שלך כמו כאבי בטן, דימומים וכו׳
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערכים בדם לבדיקה בבקשה
הריונות כימיים חוזרים אחרי לידה
זקיקים שגדלו אחרי אוביטרול
יש כדור לחיזוק הזרע
נקלחה ביופסיה מרירית הרחם
מנגל עשן פגיעה בהיריון
בדיקת nipt בהריון מומלצת?
שק חלמון - עזרה בבקשה
הריון מולארי-בטא ירדה והחלה לעלות חזרה
ערוץ הבריאות
.jpg)