מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- שימוש בקלקסן ובפרדינון- בירוריעלי21/08/2019
שלום רב, יש לי שאלה לגבי שימוש בקלקסן. ילדתי ילד ראשון ולאחריו היו לי 2 הפלות בשבעות 10 וב-14. בהמלצת רבים נאמר לי שרצוי להזריק קלקסן ו/או פרדניזון שיכולים לסייע בהתפתחות ההריון. מה דעתך?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שימוש
פרופ` דוד בידר21/08/2019פרדניזון בכלל לא קשור לעניין ההפלות.
קודם תעשי צפקודי קרישה לפני שתתחילי בטיפולי קלקסן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשימוש בקלקסן ובפרדינון
יעלי21/08/2019תודה.
אני יודעת שפרדינון לא קשור לקרישה אלא לנוגדנים. עשיתי בדיקת תפקודי קרישה שרופא המשפחה הפנה אותי. אך לא נמצא דבר. עם זאת, לא בור ממה ההפלות נגרמות ולכן שאלתי היא האם יכול להיות שאחת מהתרופות הללו יכולה לסייע.
אשמח להבין אם ככל שההפלה מתרחשת בשבועות 10/14 - על מה זה מעיד?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההפלות
פרופ` דוד בידר21/08/2019היסטרוסקופיה עשית?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמענה
יעלי21/08/2019לא - הרופא אמר שמאחר וכבר ילדתי ועשו לי אולטראסאונד לא מעט פעמים (לאור טיפולי פוריות) - אין צורך, מאחר והיו רואים באוטראסאונד אם יש משהו.
אתה חושב שיש צורך?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיסטרוסקופיה
פרופ` דוד בידר21/08/2019זה חלק מברור הפלות כאלה.
צריך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיסטרוסקופיה או אולטראסאונד תלת מימד
יעלי21/08/2019תודה רבה לך על תשובתך.
האם אולטראסאונד תלת מימד של הרחם יכול להחליך את ההיסטרוסקופיה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאו
פרופ` דוד בידר21/08/2019היסטרוסקופיה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא הבנתי מהתשובה
יעלי22/08/2019דוקטור לא הבנתי מהתשובה האם אולטראסאונד תלת מימד יכול להחליף או לא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא הבנתי
פרופ` דוד בידר22/08/2019אולטרה יכול להיות גם בסדר אך אני חושב שהיסטרוסקופיה יותר טובה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהביצוע היסטרוסקופיה
יעלי27/08/2019פרופ' שלום,
מאחר ואיני מקבלת מחזור כלל, האם ניתן לבצע את ההיסטרוסקופיה לאחר גרידה וטרם קבלת מחזור? או שאני צריכה לקבל טיפול הורמונלי לצורך קבלת מחזור ורק לאחר מכן לבצע היסטרוסקופיה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיסטרוסקופיה
פרופ` דוד בידר27/08/2019זה תלוי ברופא המבצע.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
אין זה תחליף ראוי היות והוא אינו נותן מענה הולם לפתולוגיות ברירית הרחם,למצב פתחי החצוצרות וכד׳
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי27/08/2019* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערכים בדם לבדיקה בבקשה
הריונות כימיים חוזרים אחרי לידה
זקיקים שגדלו אחרי אוביטרול
יש כדור לחיזוק הזרע
נקלחה ביופסיה מרירית הרחם
מנגל עשן פגיעה בהיריון
בדיקת nipt בהריון מומלצת?
שק חלמון - עזרה בבקשה
הריון מולארי-בטא ירדה והחלה לעלות חזרה
ערוץ הבריאות
.jpg)