האם כדאי ללכת למיון?

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• האם כדאי ללכת למיון?
    לימונית
    07/06/2008

ד"ר שלום רב,

נכתב לי כאן שהבדיקות מראות שההיריון לא תקין.
    שאיבה ב-18/05/08
    החזרה ב-20/05/08

בטא ראשונה -ב-1/6/08 : 54
    בטא שנייה -ב-03/06/08: 66
    בטא שלישיתב-5/06/08: 80

הבנתי שיש סיכוי להיריון מחוץ לרחם או לבעיות אחרות, ושבכל מקרה ההיריון לא מתפתח יפה.
    לאור זאת הפסקתי את כל הטיפולים.

האמת שכבר מן ההתחלה היו לי נפיחויות, עצירות, וכאבי בטן של עצירות, אבל ייחסתי את זה לתרופות שאני לוקחת ולא התלוננתי על כך.
    עד עכשיו קשה לי מאוד להתרוקן וכל הזמן זה הולך ונעשה יותר קשה, והתדירות שאני מצליחה להתרוקן הולכת ופוחתת.

אני מוזמנת לבדיקת דם נוספת רק ב-10/06.

1) ברצוני לדעת האם כדאי לי לגשת למיון עוד קודם לכן?
    2) האם ניתן כבר לראות בבדיקת האולטרסאונד את מיקום העובר?
    3) והאם יכולים לנקוט כבר בפעולה מסוימת על מנת לסיים את ההיריון הלא תקין הזה באופן יזום?
    (שכן הבטא בינתיים רק מראה סימני עלייה), או במילים אחרות, מתי ניתן להבחין או לעשות משהו הכי מוקדם על מנת לסיים אותו?

בתודה מראש,
    לימונית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    האם כדאי ללכת למיון?

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום לימונית

ד''ר דוד ישי
    08/06/2008

אם יש לך כאבי בטן חזקים חשוב שתגשי בהקדם לבדיקה. חשוב מאד שגם אם לא יהיו כאבים חזקים, תמשיכי במעקב בטא שאני מקווה ילך וירד ללא צורך בהתערבות. אני חושש שבשלב זה לא ניתן לאבחן או לשלול בודאות אפשרות של הריון אקטופי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו