מועד ביוץ עם נטילת פרוגילוטון

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• מועד ביוץ עם נטילת פרוגילוטון
    דניאלה
    25/08/2019

שלום רב,

מזה כשנה בעלי ואני מנסים להיכנס להריון כאשר בתקופה זו אני נוטלת פרוגילוטון בעקבות כך שיש לי שחלות פוליציסטיות.
    יש לציין, כי לפני נטילת פרוגילוטון לא הייתי מקבלת מחזור כמעט אף פעם.

לצורך ההבהרה וההבנה האישית שלי, הייתי רוצה לדעת האם לחשב את מועד הביוץ החודשי שלי על פי מתי אני מקבלת וסת או על פי מתי שמתחילה ההפסקה (בת 8 ימים) מנטילת הכדורים?
    כלומר, בנטילת הפרוגילוטון לאחר סבב של 21 כדורים יש לעשות הפסקה בת 8 ימים (על מנת שאוכל לקבל וסת), טרם תחילת נטילה של חפיסה חדשה. עם זאת, הוסת עצמה מגיעה רק לאחר מספר ימים מרגע הפסקת נטילת הכדורים (ובהתאם, הוסת ממשיכה מס' ימים גם לאחר תחילת נטילת החפיסה הבאה). ידוע לי שניתן לחשב בערך את מועד הביוץ לפי התאריך של היום הראשון של הוסת האחרונה. השאלה היא, מתי נחשב אצלי היום הראשון של הוסת? ביום שבו באמת מתחיל הדימום עצמו? או ביום שבו אני מפסיקה את נטילת הכדור לשבוע כדי לאפשר לוסת להגיע?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פרוגילוטון הנו תכשיר להסדרת המחזור אולם אינו יעיל כלל בהשריית ביוץ במיוחד שנדובר בשחלות פוליציסטיות עם אפשרות מובנית של הפרעה בהליך הביוץ-את מבזבזת סתם זמן יקר

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    25/08/2019

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו