טיפול לאחר ניתוח קיסרי

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• טיפול לאחר ניתוח קיסרי
    דנית
    26/08/2019

שלום,
    בת 33.5 עם רזרבה שחלתית נמוכה . הייתי בטיפולי פוריות במשך שנתיים בהם עשיתי מספר הזרועות וכמה סבבים של ivf. שני סבבים ללא החזרה ועוד ארבע החזרות של עובר אחד. בטיפול שנקלט עשינו מסלול חצי טבעי בו נתנו לי מספר קטן של הורמונים ושאבו ביצית אחת שהובילה להריון ולידה.
    לפני חודשיים וחצי ילדתי בניתוח קיסרי ( עובר במצב עכוז).
    בשל מצב הרזרבה חזרתי כבר עכשיו לייעוץ לגבי המשך טיפולים . נאמר לי שבגלל שעברתי ניתוח קיסרי מומלץ לי לחכות מינימום חצי שנה ( כלומר עוד שלושה חודשים) על מנת לא לגרום לסיבוכים אחרי ניתוח קיסרי. הציעו לי אופציה שבזמן אני יכולה לבצע שאיבה והקפאה על מנת לא לבזבז זמן יקר.
    שאלתי היא האם השלושה חודשים הללו יכולים להיות קריטיים עבורי או שיהיה ניתן להמתין , לתת לגוף קצת להתאזן ואז לחזור לטיפול עם תקווה להחזרה של עובר טרי . גם לאור ההיסטוריה של השאיבות שלא היו יותר משלושה אני חוששת להגיע לטיפול שלא תהיה החזרה עקב ההקפאה ששם ידרש עובר בלוציצסט.
    אנא עזרתכם בנושא

תודה מראש על העזרה והתמיכה !

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    טיפול לאחר ניתוח קיסרי

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• טיפול

פרופ` דוד בידר
    26/08/2019

תעשי טיפול טרי אחרי 6 חודשים ולא לעשות עכשיו ולהקפיא.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו