מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- החזרה עובר פרופסור בידריעל08/09/2019
היי, בתאריך 6.9.19 ( יום שישי האחרון ) עשיתי בדיקות דם וus אני לפני החזרה עבר בן 3 ימים .
Us: זקיק 20 מ"מ
רירית 11מ"מ
תוצאות דם:
אסטרדיול-1021
Lh-67.8
פרוגסטרון -2.5
אמרו החזרה בשלישי..הגיוני עובר יום שלוש החזרה ביום שלישי?. לפי איך שאני מבינה הזמן הכי מתאים זה ביום שני כיוון שזה עובר בן 3 ימים. דעתך?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תיזמון מצוין
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי08/09/2019* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתזמון???
יעל09/09/2019אמרו לי להגיע ב11 עד כמה השעה משנה? אם זה בסוף מתבצע ב12? אגב אישרו לי לא להזריק אוביטרול זה עדיין בסדר התזמון? והפעם ביקשו גם לבצע בדיקת הורמונים כשאני מגיעה אפשר להבין לשם מה?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
הכול נראה תקין,הרופא בוחן את התגובה ההורמונאלית שלך מסיבות השמורות אתו
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי10/09/2019* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתמיכת פרוגסטרון כן או לא
יעל10/09/2019היי עשיתי היום את ההחזרה ועשיתי את בדיקות הדם פרוגסטרון יצא 40.2 האם צריך תמיכה כשזה מעל 40? או שאולי אעשה עוד כמה ימים בדיקות דם לראות שהפרוגסטרון בעלייה ולא צריך תמיכה? למען הסר ספק?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
לצערי ההחלטות בנדון הנן באחריותו של הרופא שלך,באופן כללי ניתן לומר שרמת הפרוגסטרון הנה בטווח התקין
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי10/09/2019* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרוגסטרון צריכה להחליט
יעל10/09/2019הוא פשוט יודע שאני מעדיפה בלי תרופות ( במידת האפשר כמובן) לכן נותן לי להחליט לבד לפעמים. אני מחליטה אם לקחת תמיכה . תוכל בבקשה לייעץ לי באופן כללי אם כדאי לי לקחת? רתב היית מציע לקחת תמיכה כאשר יוצא 40? אני פשוט מתלבטת מה להחליט
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתמיכה
פרופ` דוד בידר11/09/2019כדאי לקחת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרוגסטרון
יעל11/09/2019האם ממליץ לבצע עוד כמה ימים בדיקת פרוגסטרון ולפי זה להחליט סופית?( ההחזרה הייתה אתמול) ואם זה בטווח וזה טוב למה בכל זאת אתה מציע לקחת?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתמיכה
פרופ` דוד בידר11/09/2019את התמיכה צריך להתחיל לפני החזרת בעובר.
בהפריה חוץ גופית יש יתרון לתת תמיכה לאחר חזרת עוברים לעומת לא לתת.
בדיקות לא אומרות כלום.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרוגסטרון
יעל11/09/2019מדובר על עובר מוקפא . השאיבה הייתה לפני שנה. ולא הבנתי מה כוונתך בדיקות לא אומרות כלום? אין משמעות לכך שהפרוגסטרון יצא 40?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרוגסטרון
פרופ` דוד בידר11/09/2019רוב היחידות נותנות תמיכה של פרוגסטרון מיד עם זיהוי הביוץ.
לא בודקים רמות פרוגסטרון בדם.
אם החזרת את העובר הקפוא במחזור טבעי , יש מקומות שלא נותנים תמיכה אך הרוב כן.
באופן עקרוני אם העובר טוב ויקלט אני מאמין שיתפתח גם ככה טוב.
בכל אופן זה הפרוטוקול הנהוג היום ברוב היחידות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערכים בדם לבדיקה בבקשה
הריונות כימיים חוזרים אחרי לידה
זקיקים שגדלו אחרי אוביטרול
יש כדור לחיזוק הזרע
נקלחה ביופסיה מרירית הרחם
מנגל עשן פגיעה בהיריון
בדיקת nipt בהריון מומלצת?
שק חלמון - עזרה בבקשה
הריון מולארי-בטא ירדה והחלה לעלות חזרה
ערוץ הבריאות
.jpg)