כאב גטן לאחר החזרת מוקפא

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• כאב גטן לאחר החזרת מוקפא
    יעל
    15/09/2019

היי עשיתי החזרת עובר מוקפא בן 3 ימים בתאריך 10.9 . יום אחרי ההחזרה התחילו כאבים ברחם ובגב התחתון עד עכשיו ( 15.9) מציינת שבהחזרה לא כאב לי בכלל היה מעולה. ואני לא לקחתי שום תרופות לא אוביטרל ולא נרות. על בסיס טבעי לגמרי מה הסיבה לכאב ברחם ובגב התחתון ? האם טבעי?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאב גטן לאחר החזרת מוקפא

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבים

פרופ` דוד בידר
    15/09/2019

יכול להיות שזה מעצם ההחזרה, עקב גירויי צוואר הרחם או שהייתה דלקת כלשהיא.
    כמו כן יכול להיות שזה כאב גב תחתון שלא קשור להחזרה אולי מהשכיבה.
    לדעת בדיוק ממה זה נובע, וללא בדיקה גופנית, קשה לדעת אלא רק לנחש.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• החזרהההה

יעל
    15/09/2019

לא הייתה שום דלקת וגם לא היה שום גירוי בהחזרה..ממש תוך 2 דקות זה נגמר לא הרגשתי כלום. השרשה לא גורמת לכאבים מנסה לחשוב בכיוון חיובי אבל כשנזכרת שזה התחיל יום אחרי ההחזרה זה נראה לי פחות הגיוני...זה ממש כאבי מחזור

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• החזרה

פרופ` דוד בידר
    15/09/2019

עצם החדירה לרחם, אפילו ללא שום בעיות יכולה לגרום לדלקת קלה ולעיתים יותר קשה.אם ימשיך כדאי להיבדק.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• החזרה

יעל
    16/09/2019

ואיך בודקים אם ישנה דלקת? אולטראסונד? באיזה דרך?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• החזרה

יעל
    16/09/2019

האם לפני בטא לאחר החזרה אולטראסונד יכול להזיק? המליצו לי לגוא לבדיקת דם ו us האם אוכל לבקש us חיצוני?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו