חום גוף נמוך לאחר החזרה

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• חום גוף נמוך לאחר החזרה
    טל
    23/09/2019

שלום רב, מנסה להבין .. תופעה שחוזרת על עצמה ולצערי ככישלון פעם אחר פעם- בת 38 (מטופלת כבר 3 שנים) ותמיד אחרי החזרת מוקפאים - לאחר כ-5 ימים יודעת אם נקלט או לא אני לא צריכה המתנה של 12 יום . פשוט מתחיל אצלי ירידה ממש מורגשת בחום גוף (לא מדדתי חום במדחום) מרגישה קור וצמרמורות. (גם בקיץ!) ותמיד לאחר מכן בטא שלילי, משתמשת בפרוגרסטרון לתמיכה . מנסה להבין יש מצב שתיהיה ירידה כזו ובכל זאת הפעם יהיה הריון ? ומה יכול להיות הגורם לזה ?פרוגרסטרון אמור להעלות חום גוף לפי מה שהבנתי .. ממה יורד החום גוף? (בבטא השלילי רואים שהפרוגרסטרון כן עלה) תודה רבה !

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חום גוף נמוך לאחר החזרה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חום

פרופ` דוד בידר
    24/09/2019

אם הריון לא השתרש יש ירידה ביצור הפרוגסטרון בגוף , אשר הוא מעלה מעט את החום ב0.5 מעלות.
    יש נשים שמרגישות כך והפרוגסטרון החיצוני לא משפר את ההרגשה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• וואו תודה רבה

טל
    24/09/2019

סוף סוף מובן לי מה קורה אצלי.... נתת לי תשובה ככ מובנת. המון תודה פרופסור!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו