חילוקי דעות

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• חילוקי דעות
    גל
    25/09/2019

היי. ראיתי פה דיון על חומצה פולית.
    ולא מבינה למה גישת הרופאים משתנה לגביי העניין.
    לי יש מעל הטווח ונקלטתי והרופא אומר לי להתחיל לקחת 2 מנות ביום. ופרופסור בידר רשם לבחורה ששאלה על החומצה שלא לקחת כי יש לה מעל הטווח. אז למה הרופא שלי אומר לי לקחת 2 כדורים ביחד של 0.4 מ"ג כל אחד? בבקשה מצפה להסבר.
    מבולבלת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חילוקי דעות

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חילוקי

פרופ` דוד בידר
    25/09/2019

תסתכלי באינטרנט על עודף חומצה פולית, הכמות והקשר
    לעובר
    אם לא תמצאי אכתוב לך היכן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חומצה פולית-קררתי את הקשר פר בידר

גל
    25/09/2019

היי, קראתי לגביי הקשר של עודף חומצה פולית ואוטיזם. אז שואלת למה כל הזמן חוזרים ואומרים שהרמה בדם לא משנה. שאין צורך בכלל לבדוק את הרמה בדם???גם לי כמו לבחורה שכתבה לך יש מעל 10 . מה זה הערך הזה?? אולי זה 18 אולי 40 . עכשיו נקלטתי ואני ממש בסרט. והייתי רוצה להבין למה זה לא משנה הרמה בדם??? הרי העובר שואב את מה שננצא בגוף ואם זה נמצא בגוף זה אמור להספיק לו לא? למה כל הזמן אומרים שהרמה בדם לא משנה????

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רמה

פרופ` דוד בידר
    26/09/2019

רמה בדם יכולה להיות מעל בנורמה אל לא גבוהה מאוד מרוד.
    לקייה שח חודשיים שלושה לפני תיכנון הריון לא גורמת לרמות גבוהות וכן לקיחת ה פרנטל בהריון לא מזיקה.
    פשוט יש השים שלוקחות זמן רב, כמעט חצי שנה עד שנה וזה לא טוב.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רמה

גל
    26/09/2019

מבינה את ההסבר שלך . עכשיו למה כתבו לי מעל 10 איך אדע אם זה 30 40 או 100.
    האם עכשיו שבדיוק נקלטתי ( מזכירה שלא לקחתי לפני ) אקח מינון כפול. או מינון רגיל לדעתך? שאלה נוספת כיוון שלקח המון זמן להיקלט אני מאוד חרדה.
    היום באה מישהי שעובדת איתי ורצתה להדגים לי משהו ונתנה לי 2 טפיחות כאלה בבטן. זה לא כאב אבל נכנסתי לסרטים שזה פגע במשהו? דעתך?
    אם משהו לא טוב חלילה קורה יש דימום? בנוסף נוסעת בכביש על 40 קמ"ש במיוחד בפסי האטה. זה מחרפן איך אשמור על עצמי מבלי להיות קיצונית?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רמה

פרופ` דוד בידר
    26/09/2019

אין מה לדאוג לעניין החומצה הפולית.
    דום דבר לא יקרה ממכה בבטן או פסי הרעדה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו