מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- חילוקי דעותגל25/09/2019
היי. ראיתי פה דיון על חומצה פולית.
ולא מבינה למה גישת הרופאים משתנה לגביי העניין.
לי יש מעל הטווח ונקלטתי והרופא אומר לי להתחיל לקחת 2 מנות ביום. ופרופסור בידר רשם לבחורה ששאלה על החומצה שלא לקחת כי יש לה מעל הטווח. אז למה הרופא שלי אומר לי לקחת 2 כדורים ביחד של 0.4 מ"ג כל אחד? בבקשה מצפה להסבר.
מבולבלת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חילוקי
פרופ` דוד בידר25/09/2019תסתכלי באינטרנט על עודף חומצה פולית, הכמות והקשר
לעובר
אם לא תמצאי אכתוב לך היכן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחומצה פולית-קררתי את הקשר פר בידר
גל25/09/2019היי, קראתי לגביי הקשר של עודף חומצה פולית ואוטיזם. אז שואלת למה כל הזמן חוזרים ואומרים שהרמה בדם לא משנה. שאין צורך בכלל לבדוק את הרמה בדם???גם לי כמו לבחורה שכתבה לך יש מעל 10 . מה זה הערך הזה?? אולי זה 18 אולי 40 . עכשיו נקלטתי ואני ממש בסרט. והייתי רוצה להבין למה זה לא משנה הרמה בדם??? הרי העובר שואב את מה שננצא בגוף ואם זה נמצא בגוף זה אמור להספיק לו לא? למה כל הזמן אומרים שהרמה בדם לא משנה????
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרמה
פרופ` דוד בידר26/09/2019רמה בדם יכולה להיות מעל בנורמה אל לא גבוהה מאוד מרוד.
לקייה שח חודשיים שלושה לפני תיכנון הריון לא גורמת לרמות גבוהות וכן לקיחת ה פרנטל בהריון לא מזיקה.
פשוט יש השים שלוקחות זמן רב, כמעט חצי שנה עד שנה וזה לא טוב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרמה
גל26/09/2019מבינה את ההסבר שלך . עכשיו למה כתבו לי מעל 10 איך אדע אם זה 30 40 או 100.
האם עכשיו שבדיוק נקלטתי ( מזכירה שלא לקחתי לפני ) אקח מינון כפול. או מינון רגיל לדעתך? שאלה נוספת כיוון שלקח המון זמן להיקלט אני מאוד חרדה.
היום באה מישהי שעובדת איתי ורצתה להדגים לי משהו ונתנה לי 2 טפיחות כאלה בבטן. זה לא כאב אבל נכנסתי לסרטים שזה פגע במשהו? דעתך?
אם משהו לא טוב חלילה קורה יש דימום? בנוסף נוסעת בכביש על 40 קמ"ש במיוחד בפסי האטה. זה מחרפן איך אשמור על עצמי מבלי להיות קיצונית?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרמה
פרופ` דוד בידר26/09/2019אין מה לדאוג לעניין החומצה הפולית.
דום דבר לא יקרה ממכה בבטן או פסי הרעדה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערכים בדם לבדיקה בבקשה
הריונות כימיים חוזרים אחרי לידה
זקיקים שגדלו אחרי אוביטרול
יש כדור לחיזוק הזרע
נקלחה ביופסיה מרירית הרחם
מנגל עשן פגיעה בהיריון
בדיקת nipt בהריון מומלצת?
שק חלמון - עזרה בבקשה
הריון מולארי-בטא ירדה והחלה לעלות חזרה
ערוץ הבריאות
.jpg)