חשש מהריון ללא יחסי מין

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• חשש מהריון ללא יחסי מין
    חסוי
    03/10/2019

שלום רב. אני יודע שהשאלה הזאת נשמעת כנראה מטופשת, אבל אני סובל מבעיות חרדה ואני מרגיש שאני צריך אישור. אני בן 17 ואתמול אומנתי במקלחת. ניקיתי את הזרע עם קצת סבון אבל ייתכן שנשארו שאריות כלשהן, כי אני לא יודע בדיוק לאן הזרע הגיע. אחרי הניקוי נפל סכין גילוח שנמצא במקלחת על רצפת המקלחת ואני חושש שיש סיכוי שאיכשהו נגע בו זרע שלי. אחרי כרבע שעה, אורחת בבית שלי בסביבות גיל 48 השתמשה במקלחת וכנראה שגם בסכין הגילוח כי הוא החליף מיקום אחרי שהיא יצאה. יכול להיות שהיא נכנסה מכך להריון? כן, אני יודע שכנראה שזה נשמע נורא טיפשי אבל משום מה אני באמת דואג. יש סיבה לחשש?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חשש מהריון ללא יחסי מין

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חשש

פרופ` דוד בידר
    03/10/2019

אין ספק שאם היא תהיה בהריון הילד יהיה דומה לסכין גילוח.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הבהרה

חסוי
    03/10/2019

אדוני, אני מניח שאתה חושב שמדובר בהלצה ואני יכול להבין אותך אבל זה ברצינות הדאיג אותי, תוכל לענות לי על האם ישנו חשש?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הבהרה

פרופ` דוד בידר
    03/10/2019

אתה יכול להבין מתשובתי מה אני חושב.
    אני חושב שכדאי שבכלל תקרא קצת על רביה בכלל
    והעניין הזה יתן לך דחיפה להבין מה קורה בשטח זה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו