התכווצות רחם אחרי החזרה

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• התכווצות רחם אחרי החזרה
    חסוי
    08/06/2008

בת 25אני לאחר טיפול ivf , החזרתי 4 עוברים לפני 5 ימים, עכשיו התחילו לי התכווצויות של הרחם ברמה כזו שאני רואה את אזור הרחם זז. השאלה שלי היא, האם ההתכווצות נובעת מכך שהרחם משנה צורה בגלל העוברים ואז זה אומר שההריון יתפוס או שההתכווצויות זה בגלל שאני אמורה לקבל מחזור ואז זה אומר שההפרייה לא הצליחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    התכווצות רחם אחרי החזרה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חסוי שלום

פרופ' שחר קול
    08/06/2008

לא ניתן לתת תחזית לגבי הצלחה או כישלון.
    לא ברור לי מה בדיוק את רואה. לא ניתן לראות התכווצויות של הרחם.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מה זה?

חסוי
    08/06/2008

אז הבנתי שזה לא התכווצות של רחם אבל אני באמת רואה שהבטן התחתונה שלי כל כמה דקות יש בה כמו משהו בועט כזה שנראה לעין, ההתכווצויות האלה ממש לא כואבות זה מעין דגדוג כזה כל כמה ד. מה זה כן יכול להיות?
    אולי זה משהו שלא קשור להפרייה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חסוי שלום

פרופ' שחר קול
    08/06/2008

אולי קשור למעיים?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו