מולטי ויטאמין לנשים בהריון פרנטל

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• מולטי ויטאמין לנשים בהריון פרנטל
    רבקה
    14/10/2019

שלום רב
    אני נוטלת מתחילת ההריון תוסף תזונה פרנטל של אלטמן.
    מתחילת ההריון מלווה בנשירת שיער גדולה.
    אני יודעת שיש תוסף תזונה כזה כולל חיזוק השיער והציפורנים.אבל משום מה הרופא נשים שולח אותי לרופא עור בעניין הזה וטוען שזה לא קשור אליו.
    האם אני יכולה ליטול בתוספת חיזוק השיער והציפורנים או שבאמת צריכה ללכת לרופא עור, שאני מאמינה שגם הוא יחשוש לתת לי דברים לשיער בהריון
    אודה לתשובה
    בתודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אני בהחלט תומך בגישתו של הרופא שלך היות ולנשירת שיער יכולים להיות סיבות נוספות שאותם צריך לשלול

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    14/10/2019

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי

אסתר
    17/10/2019

האם הוא עשה לך בדיקות ויטמינים? זה יכול להיות בגלל מחסור של מינרלים וגם יכול להיות מלחצים ושינוי הורמונלי. ממליצה לך בחום על סידן אמורפי אבל חשוב לפני להתייעץ עם רופא כי את בהריון. התחילי עם שיבולת שועל / שקדים

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה אסתר, לא עשה לי.אבדוק מולו שוב

רבקה
    17/10/2019

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי

פרופ` דוד בידר
    17/10/2019

נשירת השיער קשורה לבעיות עור של הקרקפת ואין קשר לשום ויטמינים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו