שאלה על בחילות לפרופ' בידר

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• שאלה על בחילות לפרופ' בידר
    אני
    18/10/2019

שלום פרופ'
    אני בשבוע 7 אחרי ivf . בשבוע 5 סבלתי מבחילות שנעלמו בשבוע 6. יש לי בחילה אולי פעם ב3 או 4 ימים. החזה גדוש ויום קצת רגיש ויום פחות רגיש. מכוון שלא ייתכן ללכת לעשות אולטראסאונד כל יומיים לוודא שהכל בסדר, האם באמת להרגשה הפיזית יש משמעות לתקינות ההריון? איך ייתכן שיש ימים שאין לי בחילה או כאבים או הרגשה של הריון? ויש ימים שיש קצת. קצת חוששת.
    שאלה נוספת האם הליכות בקצת סביר יכולת חלילה לפגוע?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה

פרופ` דוד בידר
    18/10/2019

הליכות אפשר.
    לעניין הבחילות. זה יכול להיות , להעלם ולבוא ואין לזה כל משמעות ולא צריך לעשות אולטרה סאונד כל יומיים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רק להרגיע אותך

סיגל
    22/10/2019

איני רופאה, רק עוד מטופלת. בהריון עם בני הייתי נורא חרדתית כי ההריון הקודם הפסיק להתפתח מתישהו סביב שבוע 7. בהריון עם בני היו לי בחילות אולי איזה שבוע, וגם זה רק רגעים בודדים של בחילה, בדרך כלל בבוקר. חוץ מזה, וגודש בשד שגם הוא בא והלך המון פעמים, לא היה לי כלום. וכמובן שגם לי נפל הלב כל פעם ומצאתי את עצמי ממששת את שדיי כל היום, עצרתי את עצמי מללכת לאולטרסאונד כל יומיים רק כי כבר לא היה לי נעים מאחות ליווי ההריון (המקסימה). השורה התחתונה היא שכל התסמינים האלה יכולים להיות או לא להיות, לבוא ולהיעלם, וזה באמת לא אומר כלום.
    (אגב, כפיצוי או לקח על החרדתיות המיותרת שלי בהריון הקליל ההוא, בהריון הנוכחי "זכיתי" לשליש ראשון מזעזע, עם בחילות קשות ובלתי פוסקות, עייפות וכל התסמינים מהספרים, ועכשיו יש גם צרבות מהגיהנום... כל הריון הוא אחר :-) ).

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו