מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- מעקב זקיקים בגיל 45אלון21/10/2019
ראשית,ברצוני להתנצל על ההתחזות שלי בחודשים האחרונים עד שנחשפה בתחילת החודש.הייתי משתמש בשם בדוי וכותב את הדברים מנקודת המבט של אשתי ועוד בצורה אובססיבית,וכמובן שאני מתנצל ומתחרט על כך ומתחייב לא לעשות זאת שוב.זה נבכ בין היתר מכך שלאשתי אין עניין בפנייה לפורום.
לפני 5 חודשים היא עשתה הפריה שכשלה,וביולי האחרון בגיל 3 חודשים לפני 45 ניקלטה להריון טבעי ומפתיע שנפל בתחילת אוגוסט בטא מקסימלית 248.ההמלצה בזמנו היתה להמשיך לנסות עד 45 יום הולדת(יהיה בעוד כמה ימים ב26 לחודש)ואז לעשות פרופיל הורמונלי ואתם תעריכו לפיו את הסיכויים להמשך אם בכלל קיימים.אז למחר בערב יש לה תור אצל הרופא המטפל בקופת חולים(מאוחדת)כדי לבקש הפניה לפרופיל הורמונלי כי המחזור התחיל היום.
האם הרופא יכול להגיד שבגלל שב26 לחודש היא תהיה בת 45 אז הוא כבר לא יטפל וגם לא יתן הפניה לפרופיל הורמונלי?המטרה של הפרופיל היא שאם הוא תקין אז לעשות את הנסיון האחרון בהחלט שיכלול מעקב זקיקים,אוביטרל ואולי גם הזרעה.
הערה:יש 2 ילדים ולמרות זאת אושרו לה הפריות בגיל 43וחצי וגם 44 וחצי.והמדיניות היא מעל 43 עם 2 ילדים לא אושרו הפריות.זאת ב43 וחצי אושרה בקלות וזאת ב44 וחצי לאחר"מאבק"עם הקופת חולים.כנראה שאישרו אחרי 43 כי היא נקלטה בין גיל 41 ועד 43 להריון לא תקין 4 פעמים כאשר 3 פעמים מתוך ה4 העה טבעי ועוד פעם אחת עם אוביטרל בלבד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ההפריה ב2018
אלון21/10/2019שכחתי לציין שגם ההפריה ב2018 בהיותה בגיל 43 וחצי(או ליתר דיוק 43 ועוד 8 חודשים)הניבה הריון לא תקין.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
למרבה הצער מהיום שימלאו לאישתך 45 היא לא תהיה זכאית לטיפול פריון פרט להליך של תרומת ביציות שבו ישנה רק השתתפות חלקית של הקופה,וזאת מאחר שעם ביציותיה הסיכוי חהרות הנו כמעט אפסי ובמקרה של היריון סיכויי ההפלה הנם גבוהים ביותר
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי22/10/2019* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה מיועדת לפרופ בידר ואשכנזי אודה על מענה משניכם
אוסנת22/10/2019סליחה לא הבנתי מה זאת אומרת שהוא נחשף? פרופסור בידר, פרופסור אשכנזי אני חשבתי שאין דרך לדעת מי עומד מאחוריי שאלות. האם אני טועה? הפורום הזה עוזר מאוד אבל פרטיותי זה הדבר החשוב לי ביותר האם אתם הרופאים יודעים מי אני כאשר אני רושמת שאלה אנונימית? הכוונה, פרטים שאני ממלאה פה כמו אימייל וטלפון נייד חשופים אליכם? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה לאוסנת ומענה לשאלתך
אלון23/10/2019העניין כלל לא קשור לרופאים בפורום.
הם לא אלה שחשפו את זה שהתחזתי לאישתי והשתמשתי בשם בדוי.
כנראה מישהי ידעה על ההתחזות הזאת וחשפה אותה.
זה כאמור כלל לא קשור לרופאים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה
פרופ` דוד בידר23/10/2019אנחנו לא יודעים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערכים בדם לבדיקה בבקשה
הריונות כימיים חוזרים אחרי לידה
זקיקים שגדלו אחרי אוביטרול
יש כדור לחיזוק הזרע
נקלחה ביופסיה מרירית הרחם
מנגל עשן פגיעה בהיריון
בדיקת nipt בהריון מומלצת?
שק חלמון - עזרה בבקשה
הריון מולארי-בטא ירדה והחלה לעלות חזרה
ערוץ הבריאות
.jpg)