מעקב זקיקים בגיל 45

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• מעקב זקיקים בגיל 45
    אלון
    21/10/2019

ראשית,ברצוני להתנצל על ההתחזות שלי בחודשים האחרונים עד שנחשפה בתחילת החודש.הייתי משתמש בשם בדוי וכותב את הדברים מנקודת המבט של אשתי ועוד בצורה אובססיבית,וכמובן שאני מתנצל ומתחרט על כך ומתחייב לא לעשות זאת שוב.זה נבכ בין היתר מכך שלאשתי אין עניין בפנייה לפורום.
    לפני 5 חודשים היא עשתה הפריה שכשלה,וביולי האחרון בגיל 3 חודשים לפני 45 ניקלטה להריון טבעי ומפתיע שנפל בתחילת אוגוסט בטא מקסימלית 248.ההמלצה בזמנו היתה להמשיך לנסות עד 45 יום הולדת(יהיה בעוד כמה ימים ב26 לחודש)ואז לעשות פרופיל הורמונלי ואתם תעריכו לפיו את הסיכויים להמשך אם בכלל קיימים.אז למחר בערב יש לה תור אצל הרופא המטפל בקופת חולים(מאוחדת)כדי לבקש הפניה לפרופיל הורמונלי כי המחזור התחיל היום.
    האם הרופא יכול להגיד שבגלל שב26 לחודש היא תהיה בת 45 אז הוא כבר לא יטפל וגם לא יתן הפניה לפרופיל הורמונלי?המטרה של הפרופיל היא שאם הוא תקין אז לעשות את הנסיון האחרון בהחלט שיכלול מעקב זקיקים,אוביטרל ואולי גם הזרעה.
    הערה:יש 2 ילדים ולמרות זאת אושרו לה הפריות בגיל 43וחצי וגם 44 וחצי.והמדיניות היא מעל 43 עם 2 ילדים לא אושרו הפריות.זאת ב43 וחצי אושרה בקלות וזאת ב44 וחצי לאחר"מאבק"עם הקופת חולים.כנראה שאישרו אחרי 43 כי היא נקלטה בין גיל 41 ועד 43 להריון לא תקין 4 פעמים כאשר 3 פעמים מתוך ה4 העה טבעי ועוד פעם אחת עם אוביטרל בלבד.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מעקב זקיקים בגיל 45

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ההפריה ב2018

אלון
    21/10/2019

שכחתי לציין שגם ההפריה ב2018 בהיותה בגיל 43 וחצי(או ליתר דיוק 43 ועוד 8 חודשים)הניבה הריון לא תקין.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• למרבה הצער מהיום שימלאו לאישתך 45 היא לא תהיה זכאית לטיפול פריון פרט להליך של תרומת ביציות שבו ישנה רק השתתפות חלקית של הקופה,וזאת מאחר שעם ביציותיה הסיכוי חהרות הנו כמעט אפסי ובמקרה של היריון סיכויי ההפלה הנם גבוהים ביותר

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    22/10/2019

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה מיועדת לפרופ בידר ואשכנזי אודה על מענה משניכם

אוסנת
    22/10/2019

סליחה לא הבנתי מה זאת אומרת שהוא נחשף? פרופסור בידר, פרופסור אשכנזי אני חשבתי שאין דרך לדעת מי עומד מאחוריי שאלות. האם אני טועה? הפורום הזה עוזר מאוד אבל פרטיותי זה הדבר החשוב לי ביותר האם אתם הרופאים יודעים מי אני כאשר אני רושמת שאלה אנונימית? הכוונה, פרטים שאני ממלאה פה כמו אימייל וטלפון נייד חשופים אליכם? תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה לאוסנת ומענה לשאלתך

אלון
    23/10/2019

העניין כלל לא קשור לרופאים בפורום.
    הם לא אלה שחשפו את זה שהתחזתי לאישתי והשתמשתי בשם בדוי.
    כנראה מישהי ידעה על ההתחזות הזאת וחשפה אותה.
    זה כאמור כלל לא קשור לרופאים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה

פרופ` דוד בידר
    23/10/2019

אנחנו לא יודעים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו