תוצאות בטא

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• תוצאות בטא
    חסוי
    09/06/2008

שלום רב,

19.5- החזרה של 3 עוברים מוקפאים באכות טובה (ממחזור שאיבה שיש לי ממנו בת). ב1.6 בטא 255, ב3.5 בטא 294 (במעבדה אחרת) וב 5.6 בטא 414 במעבדה השניה.
    אין לי דימום או כאבים. האם יש סיכוי כל שהוא להריון תקין? אגב בהריון הקודם היתה לי בעיה שלייתית ורעלת וילדתי מאד מוקדם.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תוצאות בטא

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חסוי שלום

פרופ' שחר קול
    09/06/2008

העליה אינה לגמרי תקינה.
    יש להמשיך ולעקוב.
    יש לקחת בחשבון אפשרות של הריון חוץ רחמי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על תשובתך המהירה

חסוי
    09/06/2008

ושאלה נוספת. האם לא יכול להיות מצב בו התחילו שני שקי הריון להתפתח - אחד הפסיק והשני ממשיך מה שיכול להסביר את ההאטה בבטא. האם העובדה שאני חולת סכרת משנה את התמונה במשהו?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ושאלה נוספת על אולטרה סאונד

חסוי
    10/06/2008

תודה רבה על תשובתך המהירה- בינתיים עשיתי היום אולטרה סאונד והטכנאית ראתה שק הריון קטן וברור בתוך הרחם- לשאלתי האם הוא מתאים לשבוע היא אמרה שזה נראה בסדר- ושיש שוני בגדלים בשבוע הזה. בנוסף היא ראתה משהו פחות ברור שיתכן והוא התחלה של שק נוסף אבל לא יכלה לאמר בודאות כי אכן זהו שק הריון. מה דעתך? האם יתכן שהבעיה בבטא נבעה מהתחלה של התפתחות של שניים שהפכה לאחד? ומה הסיכויים להריון תקין משלב זה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חסוי שלום

פרופ' שחר קול
    11/06/2008

אם רואים שק הריון תקין ברחם זה מעודד.
    אין טעם להמר על תקינות ההריון.
    יש לקוות לטוב, ולהמשיך לעקוב ע"י בדיקות חוזרות בא.ס.
    בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המון תודה!

חסוי
    11/06/2008

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו