צירים מוקדמים וקיצור צוואר

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• צירים מוקדמים וקיצור צוואר
    אני
    16/11/2019

שבוע 27 כבר זמן מה מרגישה לחץ בין הרגליים אבל מעקב גניקולוגי תקין. בשבוע האחרון הבטן מתכווצת ומתקשה וביום חמישי האחרון זה הגיע לתזמון של כל 5 דקות במנוחה.פניתי לרופא בבדיקה צוואר התקצר מ36 ל27 בשבוע. שלח אותי חבצע מוניטור צירים. במוניטור צירים מוקדמים.קיבלתי 2 ליטר עירוי.בדיקת מוניטור חוזרת ללא שינוי.
    הופנתי למיון.במוניטור צירים לא סדירים ,בבדיקה צוואר סגור 35 ממ,ללא פתיחה .קיבלתי עוד ליטר עירוי.מוניטור חוזר הצירים נרגעו.שוחררתי בהנחיה של לחזור על בדיקת צוואר מחר ,מנוחה ולא לקיים יחסים.
    בבית מעט נרגע.אני במנוחה טוטאלית.יש עדיין כאב גב תחתון. ותחושה מעט לא נעימה בתחילת הטלת שתן(במיון שתן כללי תקין ) אבצע תרבית מחר. עד כמה אני נמצאת בפני לידה מוקדמת?
    2. האם הכוונה בלא לקיים יחסים היא ליחסים עם חדירה או לבכלל אורגזמה? (אוננות הדדית) .
    תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אם אין לך רקע רפואי קודם המעמיד אותך בפני סכנה של לעדה מוקדמת,נראה שמדובר על התייבשות ולכן משטר נוזלים נכון עשוי לשפר את מצבך בתנאי ששאר הבדיקות תקינות,הייתי נמנע מיחסי מין פרק זמן עד שיובהר המצב

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    17/11/2019

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• צירים מוקדמים

אני
    17/11/2019

תודה פרופ' אשכנזי.חזרתי היום על בדיקת צוואר הרחם 38 ממ. מוניטור יבוצע מחר .אני במנוחה מוחלטת וזה ככול הנראה עוזר..
    הרקע הקודם שלי הוא לידה 1 -שבוע 37. לידה שניה -שבוע 40+. שלישית-לידה מוקדמת יזומה בשבוע 35 עם בלון וזירוז עקב מצוקה עוברית.
    יכול להיות שהתייבשתי כי בשבוע האחרון סבלתי משילשולים והחרפת ההקאות(עוד מקיאה פעם-פעמיים ביום תחת טיפול יומי בזופרן) .
    במיון אכן קראטנין עלה קצת.אנמיה של 8.6 . מגנזיום ירד ל1.2 . האם יתכן ואחד מהם גורם לצירים המוקדמים?
    מבחינת גדילת העובר הכול תקין.גדל באחוזונים גבוהים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כנראה ההתייבשות ו אנמיה הגבירו את רגישות הרחם שלך,רצוי לשפר תפקודים אלו

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    18/11/2019

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו