הידבקות ממחלות בעבודה בזמן היריון

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• הידבקות ממחלות בעבודה בזמן היריון
    מעיין
    17/12/2019

היי שבוע 16. אין לי נוגדנים ל cmv
    אני יושבת במשרד לבד רק עם אישה אחת נוספת . ובאופן כללי משתדלת לא להתקרב לאנשים. הבחורה שעובדת איתי במשרד סיפרה לי שלאחיינית שלה היה לפני שבועיים חום נזלת וכו וכו ואיבחנו לה cmv.הבחורה שעובדת אותי אומרת שלא פגשה אותם מאז. אבל אני מאוד רוצה להיזהר ובטוחה שהאחים של הילדה גם נדבקו ומן הסתם גם האמא.מה אני יכולה לעשות במידה וזה יגיע גם לבחורה שעובדת איתי. תיתן לי טיפים בבקשה. מה שצריך לא לגעת בחפצים שהיא נוגעת? לחטא ידיים עם אלכוהול כל הזמן .
    ? לשים מסיכה?
    מה אעשה כדי לא להידבק?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פרופסור

פרופ` דוד בידר
    17/12/2019

אם את מחוסנת אז אין בעיה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• זה העניין

מעיין
    18/12/2019

זה הבעיה אין לי נןגדנים מעולם לא חליתי ב cmv . לכן מבקשת מימך טיפים מה לעשות? למקרה שהבחורה שעובדת איתי תידבק למרות שהרופאה של האחיינית שלה אמרה שזה כבר לא מדבק. אולי בינתיים האמא עצמה נדבקה (הרי לא תמיד ישנם תסמינים) ותעביר לאחותה ( הבחורה שעובדת איתי) מה אעשה ? אשב עם מסיכה ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• זה

פרופ` דוד בידר
    18/12/2019

אי אפשר להישמר מהדבקה.
    צריך פשוט לבדוק כל חודש את הנוגדנים.
    ככל שההריון מתקדם הבעיה פחותה יותר.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו